Gerrits

Snelle levering originele dingen zo goed als elk thema

Robin

Snelle levering.

hoogendorp

Prima service, snelle levering

Mw. Bouwman

Snel en goedkoper dan anderen

Snel en goedkoper dan anderen

Astrid Sterke

Heb mijn bestelling op zondag gedaan en had hem op woensdag in huis. Eigenlijk zou hij op dinsdag geleverd worden maar GLS had het waarschijnlijk druk. Even gebeld met de klantenservice vriendelijke... Heb mijn bestelling op zondag gedaan en had hem op woensdag in huis. Eigenlijk zou hij op dinsdag geleverd worden maar GLS had het waarschijnlijk druk. Even gebeld met de klantenservice vriendelijke man aan de telefoon. Die gaf aan dat hij woensdag geleverd zou worden en heeft met de chauffeur gebeld dat hij het ook bij de buren mocht afgeven
En savonds na het werk was hij netjes bij de buren bezorgd. Kreeg zelfs nog een mailtje of het allemaal goed was aangekomen. Super nette afhandeling en ga zeker vaker bestellen bij jullie.!! En de ontvangen spullen zijn precies zoals ik me had voorgesteld.. Kan mijn zoontje zijn eerste verjaardagsfeestje helemaal in Jake en de nooitgedachtpiraten stijl geven.

Heel duidelijke site. Veel artikelen die je moeilijk kunt krijgen. Heel klantvriendelijk.

van vliet

Super

Vind het een top site had er nog nooit van gehoord tot ik een frozen dekbedovertrek zocht.

Plantenberg

Uitstekend

Petra

Leuk kado, supersnel geleverd!

Ans szakaly-buvens

Goede service