Marvin

Goed was overzichtelijk waar alles stond

Banket.nu

Bestel niet 2 dagen van te voren! Maar houd rekening met een dag of 3/4 levering. Spullen zijn mooi maar heb ze helaas te laat gekregen en heb dus twee maal alles kunnen kopen voor m'n meiden.

Als het er is is het mooi spul

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Beste klant,
Jammer dat U het op deze manier zo schrijft want het is namelijk niet juist. Op onze website staat duidelijk dat onze eigen pakketdienst niet op zaterdag levert en als U op zaterdag geleverd wilt hebben U extra optie PostNL moet kiezen. 98% van al onze bestellingen worden de volgende werkdag geleverd! Alles over verzending staat duidelijk vermeld op onze website
Klantenservice Maakmijnkindblij.nl

Jamie van loon

Super service nadat ik een kapotte spiegel geleverd kreeg en een verkeerd artikel heb ik super snel een nieuwe spiegel gehad en een omruiling en daarbij een gratis kado voor de vertraging egt super... Super service nadat ik een kapotte spiegel geleverd kreeg en een verkeerd artikel heb ik super snel een nieuwe spiegel gehad en een omruiling en daarbij een gratis kado voor de vertraging egt super bedankt !!

Jolanda Zuiderwijk

Makkelijk besteld en snelle bezorging

Nathalie

Perfecte service, leuke producten, mijn kind was erg blij??

m.croci

Prima snelle service

snelle levering

Miryem

Perfect! Alles naar wens.

westrik

Perfecte ervaring