Agata Jodlowska

Snelle service met duidelijke aandudingen van de verschillende bestellingsmomenten; zo doorgaan

Nee gewoon goed

Lida Kassenaar

Het was voor het eerst dat ik iets bij dit bedrijf bestelde, maar de ervaring was uitstekend.

Koster

Snelle en nette levering

pollaert vanessa

Ik ben super tevreden over het bedrijf.hev al medere keren bij het bedrijf besteld en heb altijd mijn bestellingen vrij snel.zls ik moest bellen met het bedrijf zijn ze super vriendelijk en krijg... Ik ben super tevreden over het bedrijf.hev al medere keren bij het bedrijf besteld en heb altijd mijn bestellingen vrij snel.zls ik moest bellen met het bedrijf zijn ze super vriendelijk en krijg altijd zeer beleefd antwoorden op mijn vragen.doe zo verder

Je krijgt direckt een mailtje met de producten die je besteld hebt en heel vriendelijke mensen die er werken

Melanie Vienerius

Super!! Snelle levering!! Mooie spullen!! Dikke 10!!

Snelle levering!!

M. Beekman

Snelle levering en mooie producten

hollenga

Mijn zoontje ontdekte deze site,ik deed de bestelling en ben er tevreden over. Eerst geld overmaken vind ik een risico maar t werkte perfect, ik kreeg waarvoor ik betaalde.

betaalbaar en een groot assortiment

Kim

Top! Snelle levering en groot assortiment, erg tevreden!

Groot assortiment en snelle levering

G. paize

Ik heb enige spullen van frozen gekocht en de levering was super snel. Zeer tevreden