m van mourik

Goede ervaring

Barbara

Door het zoeken naar muur stickers kwam ik bij maakmijnkindblij.nl. Het viel mij op dat het assortiment net even iets orgineler is dan de "reguliere"winkels.

De bestelde artikelen voldoen aan al mijn verwachtingen. Ik (maar vooral mijn dochter) ben er zeer blij mee. Binnen twee dagen waren de muurstickers in huis.

Smolderen

Zeer goed ti's niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer

Vriendelijk snelle levering schapelijk van prijs super kwaliteit

Nijland

Eerste keer besteld, prima service

Sonja

Alles goed verpakt en snelle levering

Janna

Snel en overzichtelijk.

Overzichtelijke site en volgende dag in huis!

Meclot Christine

Snelle levering, prima informatie.

Snelle, correcte afhandeling

Leuke en gevarieerde site

Uitgebreide keus

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Bedankt voor deze melding, wij zullen dit met onze pakketdienst bespreken.
Uw zending is altijd verzekerd mocht de zending weg zijn en niet door U ondertekend.
Klachten of...
Beste klant,
Bedankt voor deze melding, wij zullen dit met onze pakketdienst bespreken.
Klachten of opmerkingen zijn altijd welkom, wij zullen er alles aan doen dit te verbeteren.
Klantenservice ma-vr 09:00-16:00 tel: 0534308474 of ma-zo 09:00-22:00 info@maakmijnkindblij.nl
Klantenservice Maakmijnkindblij.nl

Smulders

Leuke site, snelle levering, goed product, maar klantenservice telefonisch niet bereikbaar en GLS levering niet ideaal.

Leuke site, snelle levering

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant.
Beste klant.
Het kan zijn dat we op de maandag door de grote hoeveelheid te verwerken order telefonisch minder bereikbaar zijn maar dan krijgt u ook een pop-up melding op de website dat U het beste even een mail kunt sturen.
U word dan binnen 30 minuten terug gebeld.
Onze pakketdienst levert standaard niet bij de buren omdat veel mensen dit niet prettig vinden. U kunt als U dit wenst dit zelf aangeven in de opmerking of via flex-delivery service van de pakketdienst.
Dan word het bij de buren zonder problemen geleverd.
Klantenservice Maakmijnkindblij.nl