Eric Lambrechts

m.wenneker

Goed en snel

nvt

Goed.

Envelop van dun papier en was niet correct geplakt!

kelly van der meersch

Zeer positieve ervaring!

levering!

Marian Venema

Makkelijk te bestellen en super snelle levering ik ben super tevreden

Super snelle levering en snel met reageren

Pieter van Rosse

1e keer besteld, goede service

Flexibel

Patrick

Alles om de kinderkamer mooi aan te kleden voor hele schappelijke prijzen.
Ik ben dik tevreden, volgende keer weet ik jullie weer te vinden

Uitstekende service.
Pakketje was door koeriersdienst op verkeerde adres afgeleverd.
Volgende dag contact opgenomen en gelijk de volgende dag een nieuw pakket in huis.
Prima...
Uitstekende service.
Pakketje was door koeriersdienst op verkeerde adres afgeleverd.
Prima service, netjes en eerlijk.

Nicole Broenink

Top bedrijf!! Alles kwam heel netjes en goed verpakt binnen. Alleen zat er in 1 rugzakje een scheurtje. Ik heb een mail hierover gestuurd en kreeg echt gelijk een reactie terug. Na overleg even... Top bedrijf!! Alles kwam heel netjes en goed verpakt binnen. Alleen zat er in 1 rugzakje een scheurtje. Ik heb een mail hierover gestuurd en kreeg echt gelijk een reactie terug. Na overleg even foto's van de schade door gemaild en kreeg weer direct antwoord terug dat ze die zelfde dag nog een nieuwe op zouden sturen. Deze kwam ook de dag erna in huis. Dankzij de super snelle en goeie service konden wij ons zoontje toch nog op tijd op zijn verjaardag zijn nieuwe rugzakje geven. En wat was hij er blij mee!!! De volgende bestellingen doen we zeker wee bij jullie

Hele snelle reactie terug na mail. Snelle levertijd. Erg klantvriendelijk en oplossingsgericht.
Afhandeling klachten erg goed en snel opgelost.

R v d Houten

Gevonden op internet door te googelen website kwam vertrouwd over besloten het dekbed te bestellen welke tegen concurerende prijs werd aangeboden na betaling werd er een mail gestuurd over de... Gevonden op internet door te googelen website kwam vertrouwd over besloten het dekbed te bestellen welke tegen concurerende prijs werd aangeboden na betaling werd er een mail gestuurd over de informatie post .nl
uitstekende service en snelheid, reeds aanbevolen bij anderen

makkelijk bestellen , komt vertrouwd over, snelle levering van het juiste artikel

willemieke versteegen