Peeters

Goede snelle service

snelle levering

Kitty

Snelle levering, prima producten, ruime keuze.

Grote keuze aan leuke producten van Frozen, volgende dag in huis tegen een prima tarief. Erg tevreden.

C vd Kraats

Ruim assortiment voor kids die een favoriet figuur heeft. Spullen van Thomas de trein en Chuggington besteld en deze zijn zoals verwacht en van prima kwaliteit. Snel verzonden en de dag na... Ruim assortiment voor kids die een favoriet figuur heeft. Spullen van Thomas de trein en Chuggington besteld en deze zijn zoals verwacht en van prima kwaliteit. Snel verzonden en de dag na bestelling al geleverd. Zeker een aanrader en ik ga meer bestellen in de toekomst ! Wel jammer dat er bij sommige producten geen foto's bij staan (bijv kleedjes voor de grond van Thomas/Chuggington, wilde dit niet 'blind' bestellen zonder voorbeeld.

Snel verzonden, info hierover wordt gegeven. Netjes ingepakt en prima spullen

di San Carl Bianca

Alles verloopt zoals beloofd

snel, correct

S. Nederlof

Erg goed. Snelle service en veel keuze in de producten.

Super snel!

moeder frozen fan

Snelle levering, unieke artikelen erbij, maar sommige dingen vielen mij kwalitatief tegen.

Snel in huis, heel fijn.
En de hoeslakens die ik besteld had, had ik niet eerder gezien, erg leuk.

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Het is inderdaad zo dat een neutrale vlaggenlijn goedkoper is dan een licentie vlaggenlijn.
Beste klant,
Dat de verhouding qua materiaal niet klopt heeft u gelijk in echter is het de licentie houder die de grotendeels de prijs bepaald door beperkt een licentie af te geven. Slechts een enkele fabrikant in de EU mag dit artikel maken.
Klantenservice Maakmijnkindblij.nl

M. Ruikers

Ervaringen zijn goed, aanbod, betaling en levering zijn zoals verwacht

aanbod

Ten Voorde

Goed aanbod, duidelijke en makkelijke navigatie op de site. Snelle levering

Snelheid van levering, diversiteit in aanbod en goede site

Fam. Vd plas

Erg leuk en betaalbaar !!