Vosse

Het was prima, mijn bestelling was prima in orde en snel geleverd

Monique Betist

Bestelling geplaatst met frozen artikelen

Hele prettige ervaring!

Hendrickx Kimberly

Heel tevreden van

Marlieke van Esch

Snelle levering, goede prijzen, mooie producten, de dekbedovertrekken zijn kindvriendelijk doordat de openingen gesloten kunnen worden d.m.v. van een rits of knopen. Dit is veilig.

Bij één product dat ik besteld had, stond niet op voorraad. Toch werd het heel snel geleverd.

Miranda van der Pas

Tinne Willaert

OK

stephanie

Geweldig!

website

Sabrina Huitema

Ik heb zeker een goede ervaring met jullie gehad!ik belde dinsdag middag na rond 14.15 omdat ik op de site had gelezen: bestellingen na 14.00 uur worden maandag 5 januari bezorgd terwijl ik het... Ik heb zeker een goede ervaring met jullie gehad!ik belde dinsdag middag na rond 14.15 omdat ik op de site had gelezen: bestellingen na 14.00 uur worden maandag 5 januari bezorgd terwijl ik het gisteren 3januari nodig had.Ik gelijk contact opgenomen en ik kon nog gauw me bestelling doen binnen 15 minuten.
Toen ik klaar was en wilde betalen kreeg ik een storing en te hopen dat ik me bestelling toch de volgende dag in huis kreeg.
Ik weer contact opgenomen kreeg weer dezelfde vriendelijke meneer aan de lijn:mevrouw geen probleem zending gaat zo de deur uit morgen heeft uw het in huis, ik was super blij en kwartier erna kon ik gelukkig gelijk toch nog betalen.
Super bedankt voor het vertrouwen en me petekind was erg blij met der prinses Sofia artikelen. Daar doen we het ook voor.

Super snel geleverd word!!

Kristine

Sneller en beter kan haast niet; zelfs op zondag kreeg ik een persoonlijke mail om te melden dat de betaling niet gelukt was ! Een aanrader !

snelheid van verwerking en levering