B. van Dijk

Wat een leuk assortiment spullen! En mijn bestelling werd erg snel bezorgd. Kortom een erg tevreden klant.

Ruim assortiment en ook net wat andere spulletjes erbij dan andere winkels!

MARIE

Zeer tevreden !

De zondag voor Kerst iets besteld, goed op de hoogte gehouden van de levering. Had gehoopt het pakje de woensdag te
ontvangen vermits het in Gent (België) was. Grote verrassing: reeds de...
ontvangen vermits het in Gent (België) was. Grote verrassing: reeds de dinsdagnamiddag was het er.
Prima service.

hulshof

Heel tevreden

Devos

Snelle levering, goede communicatie.

Anoniiem

Ik ben tevreden over de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Griet

Super goede service zondag namiddag besteld en dinsdag in huis. Paar keer gemaild of ik mijn bestelling zou hebben tegen kerstavond en steeds onmiddellijk een antwoord. Top service voor mij ik ga... Super goede service zondag namiddag besteld en dinsdag in huis. Paar keer gemaild of ik mijn bestelling zou hebben tegen kerstavond en steeds onmiddellijk een antwoord. Top service voor mij ik ga zeker nog bestellen

Snelheid levering en super snelle reactie bij mail

Jo

Duidelijke website, mooie producten, snelle levering. Zelfs voor de kerst!

Snelheid en prettige duidelijke website

Sandra

Erg goed. Ik kreeg iets niet gevonden en sturen snel bericht terug met de link erin! Alles werd zelfs voor kerst nog goed op tijd geleverd! Top!!

Reactie is erg snel en goed!

Lg van den berg

Dit was de eerste keer dat wij wat kochten bij maak mijn kind blij .alles wat wij hadden besteld was op tijd en netjes geleverd .

Nvt

Hein Hendrix