Rosa Meerbothe

Dit is een zeer goed en betrouwbaar bedrijf klopt allemaal hier hoef je niet bang te zijn dat je opgelicht wordt.

mark pellenbrink

Mijn ervaring is goed te noemen, de gemaakte afspraken zijn ze netjes nagekomen. zoals dat hoord.

overzichtelijke site, breeed scala aan trefwoorden voor artikelen die ik zocht.

Gy. Fekete

De 1e keer besteld en helemaal goed en snel verlopen .

Overzicht van online shop

Dineke Overweel

Helaas kan ik nog niet beoordelen omdat de zending nog niet binnen is. GLS als pakketleverancier drukt een negatieve stempel op de ervaring (zeer beperkt in afleveropties qua tijdstippen, belt niet... Helaas kan ik nog niet beoordelen omdat de zending nog niet binnen is. GLS als pakketleverancier drukt een negatieve stempel op de ervaring (zeer beperkt in afleveropties qua tijdstippen, belt niet bij de buren aan ondanks instructie, bezorgd niet in het weekend, dus na 2 mislukte pogingen nu een afleveradres gezocht)

Leuk en onderscheidend assortiment

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste Klant,
Indien er problemen zijn in welke aard dan ook, neem AUB contact op met onze klantenservice.
Deze helpen U graag naar het vinden van een snelle en correcte oplossing.
ma-vr...
Beste Klant,
Deze helpen U graag naar het vinden van een snelle en correcte oplossing.
ma-vr 053-4308474 (09:00-16:00) of info@maakmijnkindblij.nl
Altijd rectie binnen enkele uren via de mail.
Klantenservice Maakmijnkindblij.nl

J. Koopstra

Positief

Dat weet ik niet zo, maar via internet bestellen is geweldig. Toch is het altijd maar de vraag of zo'n bedrijf betrouwbaar is (zie de vele klachten bij consumentenprogramma's). Ik ben dus blij dat... Dat weet ik niet zo, maar via internet bestellen is geweldig. Toch is het altijd maar de vraag of zo'n bedrijf betrouwbaar is (zie de vele klachten bij consumentenprogramma's). Ik ben dus blij dat ik met een gerust hart ook bij u kan bestellen.

Marika Hogerheide

Uitstekend

R. Roelofs

Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Heidi

1 keer heb ik iets besteld in deze drukke december maand, binnen 2 dagen was mijn volledige bestelling binnen! Super dus! Ik raad iedereen aan te kopen bij maak mijn kind blij!

Zeer snelle leveing en netjes verpakt.

Arianne Ayaz

Geweldig!! Overzichtelijke site, makkelijk in gebruik, en levering binnen 24 uur!!

Zeer snelle levering
overzichtelijke site