Lee-roy Musters

Heel veel leuke producten en je wordt heel snel en vriendelijk geholpen. Echt een aanrader!

Heel vriendelijk in communicatie en service

Debby Engelbarts

Cadeau besteld. Website wijst zich vanzelf en levering supersnel! top!

Kon het makkelijk bestellen, wijst zich vanzelf. en de levering was erg snel. Top !

L v.d. Pangaart

Super snel na ontvangst betaling nog dezelfde dag verzonden??

Reninilde Daelemans

Zeer goede communicatie, vriendelijk en vlug antwoord op vragen. Werd tussentijds op de hoogte gehouden van een verlate bestelling. Ik kom zeker terug!

door te late levering (zonder hun schuld) gratis verzending van artikel

Joke van de Poel

Ik ben erg blij dat ik bij dit bedrijf een dekbedhoes hebt besteld voor mijn kleindochter. Het was voor haar 4de verjaardag en ik was wat aan de late kant. Maar de bestelling werd erg snel... Ik ben erg blij dat ik bij dit bedrijf een dekbedhoes hebt besteld voor mijn kleindochter. Het was voor haar 4de verjaardag en ik was wat aan de late kant. Maar de bestelling werd erg snel afgeleverd en een dag voor haar verjaardag was de hoes al binnen! Dank daarvoor....

Informatie website en snelheid..

r van wieren

Mijn eerste ervaring en die is mij goed bevallen. Spullen zijn netjes geleverd, bestellen op de site was makkelijk.

ideaal dat je je pakje bij een ander punt in de buurt van je adres kan laten bezorgen als je op de bezorgdag zelf niet thuis bent! dat je dat de avond voor bezorging kan veranderen zodat je de... ideaal dat je je pakje bij een ander punt in de buurt van je adres kan laten bezorgen als je op de bezorgdag zelf niet thuis bent! dat je dat de avond voor bezorging kan veranderen zodat je de volgende dag in principe zeker weet dat je je pakje hebt.

Kirsten Van Landewyck

Leuke vlote ervaring vanuit belgie!

Mieke van de Logt

Het produkt ziet er leuk uit en de afhandeling is prima.
Het is voor mij geen optie om het product zelf op te halen, vandaar mijn optie voor postnl. Dit valt wel erg duur uit.
Zie verder...
Het produkt ziet er leuk uit en de afhandeling is prima.
Zie verder het verbeterpunt.

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Beste klant,
Onze webshop berekend voor U altijd de goedkoopste manier van verzenden. Binnen Nederland is dit maximaal € 4,95 op elk willekeurig woon- werkadres binnen NL. Deze zending is met track en trace, is verzekerd en aflevering in de regel de volgende werkdag. Er zijn extra verzendopties, deze kosten extra, daarvoor kunt U kiezen maar is niet nodig.
Vragen? onze klantenservice helpt U graag.
info@maakmijnkindblij.nl (ma-zo 09:00-22:00) of 0534308474 (ma-vr 09:00-16:00)
Klantenservice Maakmijnkindblij.nl

Becca

Supertevreden! Snelle levering, goede communicatie, mogelijkheid om via track and trace op elk moment op te volgen waar mijn pakje zich bevond! En dan vooral de inhoud vsn het pakje beantwoordde... Supertevreden! Snelle levering, goede communicatie, mogelijkheid om via track and trace op elk moment op te volgen waar mijn pakje zich bevond! En dan vooral de inhoud vsn het pakje beantwoordde exact aan de beloofde specificaties! Kortom mijn kind blij en mama blij! ;-)

Zie boven