I. Meijer

Op het internet heb ik dit bedrijf gevonden voor het artikel, dat ik zocht. Het was voordeliger, dan ander bedrijf en de verzendkosten waren minder.

?

Eefting

Verkeerd product terug gestuurd maar moest wel verzendkosten betalen

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste Klant,
Beste Klant,
Het is wettelijk zo geregeld dat als U een verkeerd artikel besteld de verzendkosten voor de retourzending voor Uw rekening zijn. U ontvangt van ons het factuurbedrag terug (dit is inclusief de betaalde verzendkosten voor de heen zending). Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk, als u het niet eens bent met deze afhandeling kunt U altijd het geschil voorleggen aan de geschillen commissie en wij zullen de uitkomst overnemen.
Klantensevice MaakMijnKindBlij.nl

Diana

Prima website, leuke collectie en snelle afhandeling/bezorging.

Uiterst tevreden over Maak Mijn Kind Blij!!

mARION

UITSTEKEND EN VEEL SPULLETJES VOOR KLEINE PRIJSJES

BESTELLEN EN DE VOLGENDE DAG IK HUIS WAT WIL JE NOG MEER !!

Joop van der Roest

Goede beschrijving op de website met duidelijke vermelding van maten en een supersnelle en goede levering. Bestelde producten voldeden volledig aan de verwachting.

Supersnelle levering.

Lex Janse

De ervaring is goed

Marloes Theebe

Super bedrijf. Ik had op het laatste moment nog een wijziging en dat is allemaal keurig opgepakt! Top!

Prijs en service

Colinda V Gorp