Ramakers

Snelle levering en mooie producten! Geweldige site
S. Ramakerd

Yaell Coppens

Ik bestelde enkele artikelen van spiderman voor ons neefje

Kristel Boks

Zeer positief. Snelle levering. Gelijk amtwoord op mails

Snelle reactie op vragen. Snelle levering

Marja Vermaas

Ik zocht een kado voor een kind die idolaat is van de film Frozen. Op uw website vond ik te kust en te keur, duidelijk gerubriceerd en verschillende prijsklassen. Op andere sites vond ik maar weinig... Ik zocht een kado voor een kind die idolaat is van de film Frozen. Op uw website vond ik te kust en te keur, duidelijk gerubriceerd en verschillende prijsklassen. Op andere sites vond ik maar weinig artikelen.

ja, dit zijn de kado's die ik zocht en de enige website waar het goed duidelijk te vinden was en een overvloed aan keus, van verschillende prijsklassen.

A. van Willigenburg

Op tijd geleverd. Erg prettig dat er een mailtje kwam met het adres waar het pakje was afgeleverd! Dat is uniek volens mij.

Gedetailleerde informatie over het adres waar het pakje is afgeleverd.

Sylvia Poleij-Poots

Goede en snelle service

Bianca

Snelle levering! Hele leuke produkten.

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Kan zijn als u gebruikt maakt van een draadloos netwerk dat deze de vertraging veroorzaakt.
De webshop word dagelijks op snelheid gecontroleerd.
De opmerking is inderdaad...
Beste klant,
De webshop word dagelijks op snelheid gecontroleerd.
De opmerking is inderdaad door ons over het hoofd gezien maar deze net gelijk beantwoord.
excuses hiervoor.
Klantenservice MaakMijnKindBlij.nl

Evelien

Mail met een vraag zeer snel beantwoord, bestelling snel binnen. Dus weer een kindje blij!

gewoon goed!

Scholte Lucienne

Super gewoon

neen

Roos

Snelle, keurige levering. Producten die je nergens anders vindt!