Ravensbergen

Goed, duidelijke, mooie website

Duidelijk, overzichtelijk

Shirley

Waanzinnig!

Ik kan niets anders dan positief zijn! Had een bestelling geplaatst waar bij een eigen foto aan toegevoegd was alleen deze was niet door gekomen werd echt 5 minuten na mijn bestelling gebeld of dit... Ik kan niets anders dan positief zijn! Had een bestelling geplaatst waar bij een eigen foto aan toegevoegd was alleen deze was niet door gekomen werd echt 5 minuten na mijn bestelling gebeld of dit anders per mail kon! Echt top ben ook echt blij met mijn producten. Zeker voor herhaling vatbaar. En een dikke aanrader!

Nathalie Weterings

Super fijn, vriendelijk

Leuke producten, goede service

Kimberley Gelderland

Top

Snel en mooi geleverd

Nathalie Weterings

(Bewerkt)

Leuke producten goede service! Helemaal tevreden!

Leuke dingentjes voor leuke prijzen

Carla Sprong

Bestellen en bezorgen prima, ook de klantenservice reageert meteen.

Gewoon duidelijk

Mevr wijnhoud

Snelle en nette levering, mooie afdruk op de slingers met naam en leeftijd

Netjes en snel

Karin

Prima, alleen de taart decoratie viel best tegen.

Contact met klant

I.Geerts

Leuke spullen om een mooi feest te maken vior je zoon/dochter

Snel geleverd

Sherline Godvriend

Alles was top alleen de heliumtank viel tegen. Op de website stond dat je 30 balonnen kon vullen ik had er 9 mee gedaan. En na een halve dag daalden ze allemaal dus ze zweefden niet meer waardoor... Alles was top alleen de heliumtank viel tegen. Op de website stond dat je 30 balonnen kon vullen ik had er 9 mee gedaan. En na een halve dag daalden ze allemaal dus ze zweefden niet meer waardoor het decor ook niet meer wauw was Dat was teleurstellend voor ons. Verder top!

Service is supersnel. Artikelen zijn snel geleverd. Telefonisch zeer vriendelijk.