Michele

Levering

Leuke spulletjes :D

Varié

N. Versteeg

Heel veel keus en super snelle levering. Ik ben benieuwd hoe onze zoon zijn fortnite versiering straks zal vinden.

Snelle levering. Veel keus.

Denise

(Bewerkt)

Super klantvriendelijk en service gericht. Na een klein leveringsfoutje is dit zeer vriendelijk en professioneel opgelost.

Zeer klantvriendelijk en service gericht

Jolien

Snelle, nette levering

Chantal Ulrich

Voor het eerst hier besteld ... Moet zeggen top service kreeg het voorbeeld ,en was niet zoals ik het wou doorgegeven hoe ik het wel wou ( ben pietje precies haha ) kreeg de dag erna al weer een... Voor het eerst hier besteld ... Moet zeggen top service kreeg het voorbeeld ,en was niet zoals ik het wou doorgegeven hoe ik het wel wou ( ben pietje precies haha ) kreeg de dag erna al weer een mail met de aanpassingen zoals ik die had doorgegeven ... super mooi is de poster geworden top service ... zal hier zeker vaker bestellen 👍

Valery Martens

Duidelijke website en ruim aanbod van artikelen.

Dyantha Janssen

Goed bedrijf. Duidelijke site

Laura Riethoven

Super bedrijf! Hele leuke dingetjes gevonden voor mijn dochter haar 1e verjaardag en het was supersnel geleverd! Wij zijn er blij mee!

Mooie spullen en snelle levering!

Ellen

Perfect! Besteld en 2 dagen later had ik het al. Ik was wat op mijn ongemakken met de site want die kende ik niet.
Super service!
En alles zoals op foto!