Joke

Heel betrouwbare site!
Je word bij elke stap op de hoogte gehouden via mail.
Heel contente klant :)

Goede service

Nuka

Super snelle levertijd

Jessica Schalker

Snel geleverd, leuke thema spulletjes!

Goede communicatie

BM Alling- Beumer

Fantastische site, komen belofte na en hebben super leuke producten, echt een aanrader !

Maureen

Snelle verzending en mooie producten

Snelle verzending
Mooien producten
Netjes

Kimberley Van Ouwerkerk

Super makkelijk te bestellen volgende dag al binnen !

Snel bezorgd

E. G

Super mooie tassen, goede kwaliteit

snelle levering

Vosse

Op zich prima

Alles is snel geleverd

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Het kan inderdaad voorkomen dat bij textiel de kleuren iets anders zijn.
Beste klant,
Het kan inderdaad voorkomen dat bij textiel de kleuren iets anders zijn.
Na aanleiding van uw review hebben wij bij dit specifiek artikel deze opmerking toegevoegd. Bedankt voor uw review en vergeet u niet gebruik te maken van de ontvangen kortingscode bij de volgende aankoop.
Webcare Maakmijnkindblij.nl

Miranda

Topppp

Snel

Lieve Prenen

Slechte ervaring, ondanks betaalbevestiging toch niet willen verzenden omdat het niet betaald zou zijn.

Goede prijs

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Zoals u in de mail uitgelegd en de betalingsbewijzen aantonen heeft de bank uw betaling pas de volgende werkdag geboekt. Betalingen vanuit het buitenland worden niet altijd gelijk verwerkt. U heeft 10x geprobeerd te betalen echter heeft uw bank ook 10x deze afgewezen. De oorzaak is ons niet bekend, daarvoor moet u bij uw eigen bank zijn. Onze medewerkers mogen pas de bestelling verzenden als de betaling is ontvangen.
Spijtig dat u naar onze uitleg via de mail niet heeft gereageerd en deze beoordeling laat staan.
Webcare Maakmijnkindblij.nl