Mevrouw Tineke Wortman-Berck

(Bewerkt)

Uitstekend

correcte bezorging, vriendelijke behandeling als je een vraag hebt

Jan Grimmelikhuyse

Uitstekend

levering - kwaliteit maaltijden - uitstekende smaak maaltijen

zou het zo niet weten, misschien meer keuze indische maaltijden

Meneer Marcel Erens

Geen abonnementen
Stipte levering met vriendelijke bezorger
Betaalbaar

Te hoge grens 50 EUR gratis bezorgen
Folie soms moeilijk te verwijderen met name het aparte compartiment boven met vlees/vis en/of groenten

Bennie Schuurman

zeer smakelijk, vlotte bezorging

Zou ik niet weten

Laura heel

Goed.

Tijdvak van bezorgen is erg prettig. Maaltijden zijn goed.

Aangezien ik vegetarisch eet is en vier maaltijden per week bestel is er geen keus in maaltijden. Daarbij is er altijd een maaltijd met veel paddenstoelen wat ik niet eet. Keuze in maaltijden zou... Aangezien ik vegetarisch eet is en vier maaltijden per week bestel is er geen keus in maaltijden. Daarbij is er altijd een maaltijd met veel paddenstoelen wat ik niet eet. Keuze in maaltijden zou prettig zijn. Daarbij mag het van mij pittiger. Smaken zijn erg laf.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw Heel,
Beste mevrouw Heel,
Bedankt voor uw reactie, fijn dat de maaltijden u bevallen. We doen natuurlijk erg ons best om variatie aan te kunnen bieden. Momenteel hebben we 29 vegetarische hoofdgerechten en daarnaast diverse bijgerechten. Als u suggesties heeft voor nieuwe gerechten, horen we die graag.
Wat betreft de kruiden moeten we enigszins voorzichtig zijn, omdat pittig misschien niet goed valt bij sommige mensen. Maar ook daar horen we natuurlijk graag wat u beter zou zien.

Mevrouw Chirley Kuhne

Makkelijk online bestellen. Snelle levering

Groot assortiment, lekkere maaltijden en bijgerechten. Wat voor ons belangrijk is: zoutarm en vetarm.

Wij hebben het liefst maaltijden van 350 gram: 450 gram is teveel voor ons: krijgen het niet op.

G Buis-Stok

Dat ze ook kleinere porties(maaltijden) hebben .

N.V.T

Bert Plugers

Maaltijden hadden veel smaak. Er is een ruim aanbod

Meneer Frits van Gijsel

Geweldig

Lekker en goed, en uitgebreide mogelijkheden

Geen verbeterpunten, gewoon zo doorgaan