Meneer Piet Lempens

Zeer goed komt, afspraken perfect na.

lang houdbaarheid zonder ze in de vriezer te bewaren

valt me niet direct iets in

Leo Cremers

Goed verzorgd product

Goede levering en goed verzord

De portie mocht ietsje meer zijn

timmermans hendrik jan

Zeer goed

geen minpunten

Mevrouw H Altena

Maaltijden zijn goed maar jammer dat je niet in verschillende grootte kan kiezen en jammer dat eerste bestelling worden thuis bezorgd gratis van af 40,- en als je langer besteld de verhoogt wordt... Maaltijden zijn goed maar jammer dat je niet in verschillende grootte kan kiezen en jammer dat eerste bestelling worden thuis bezorgd gratis van af 40,- en als je langer besteld de verhoogt wordt naar 50,-

Goede kwaliteit eten en altijd netjes op tijd

Zie boven het berichtje

Beste mevrouw Altena,
Beste mevrouw Altena,
Hartelijk dank voor uw complimenten. We hebben ook een assortiment kleinere porties (hierop kunt u selecteren) en een aantal grootporties, dus wellicht vindt u die de volgende keer terug.
Het klopt inderdaad dat de gratis bezorging nu vanaf 50,- is. Dit geldt voor iedereen, ongeacht het aantal keer bestellen, omdat voor ons de bezorgkosten ook telkens iets stijgen. Doordat onze gerechten minimaal 12 dagen houdbaar zijn (en 2 maanden in de vriezer) - en ons aanbod voor-, na- en bijgerechten - proberen wij het ook makkelijker te maken om aan de 50,- te komen.
Als u meer vragen heeft of verbeterpunten, horen wij dit natuurlijk graag!

Justus ten Berge

Eerste indruk is goed, ik ben tevreden.

Smaakvol, divers en lang houdbaar.

Sommige groenter zijn te lang gekookt zoals broccoli, bloemkool en sperziebonen. Enkele maaltijden zijn aan de prijzige kant maar wel lekker.

Meneer Rutger Bremer

Een regelmatige voorziening voor wie die goed kunnen gebruiken.

betrouwbaarheid

aflevering ("track and trace") zo mogelijk in overleg.

Beste meneer Bremer,
Beste meneer Bremer,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling, wat fijn dat het u bevalt. Wij sturen ook altijd de dag vóór de bezorging een email met de Track & Trace-code, waardoor u een specifiekere bezorgtijd kunt zien.

Anita Simmelink

Niet prettig.

geen.

geen.

Beste mevrouw Simmelink,
Bedankt voor uw terugkoppeling. Als u contact opneemt met onze klantenservice, horen wij graag van u wat niet prettig was en wat verbeterd kan worden.

B Takkenkamp

Ik heb van mijn moeder over de kwaliteit niets gehoord maar ze kreeg bij het proefpakket 3x boontjes en 2x gehaktbal.
Dat was voor haar genoeg rede om af te haken.

Geen idee

Zie boven

Beste mevrouw Takkenkamp,
Beste mevrouw Takkenkamp,
Bedankt voor uw terugkoppeling. Onze proefpakketten hebben maximaal twee keer dezelfde groenten en over het algemeen een goede afwisseling. Als dit anders was, hadden we dit graag van u gehoord. Als u ook iets over de kwaliteit kunt zeggen, zou dat fijn zijn voor een complete beoordeling.

Marjolein van IJzendoorn

Prima service, niet de lekkerste maaltijdservice

Duidelijk tijdvak, daadwerkelijke levering kwam overeen met geplande tijdvak, veel keuze, makkelijk bestelproces

Maaltijden geschikt maken voor ovenbereiding (worden ze veel lekkerder van dan uit de magnetron), minder vlak van smaak, groenten minder gaar maken.

Beste mevrouw Van IJzendoorn,
Beste mevrouw Van IJzendoorn,
Bedankt voor uw terugkoppeling. Onze gerechten zijn ook in de oven te verwarmen, als u dat lekkerder vindt. We zullen uw suggestie over de groenten meenemen, hartelijk dank hiervoor.

M Wouters-Lenssen

Kennis gemaakt met de maaltijdservice

Bezorgen en netjes verpakt

Ook voor senioren, maar deze porties zijn te groot. Nu 2 dgn hetzelfde eten.
Misschien kleine porties voor minder geld zodat je elke dag wat anders kan eten.
Verder veel maaltijden met...
Ook voor senioren, maar deze porties zijn te groot. Nu 2 dgn hetzelfde eten.
Verder veel maaltijden met gehakt in verwerkt

Beste M Wouters-Lenssen,
Beste M Wouters-Lenssen,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wij hebben ook een ruim aanbod aan Carezzo-gerechten die kleinere porties hebben, naast de diverse bijgerechten waarmee u kleinere porties kunt samenstellen. Ook kunt u bij ons altijd kiezen uit een ruim assortiment kip, vis, vegetarisch, varken of rund.
Eet smakelijk!