Mevrouw van Laarhoven

Makkelijke website, prima keuze, betaalbare prijzen

Vriendelijke man, netjes op tijd

Vissoepen vaker in de aktie, lekker !

Meneer A.J Van de Wiel

Goed het is jammer dat er niet meerdere keren per jaar nieuwe maaltijden zijn nu maar 4 keer per jaar. Ouders zijn 90 jaar en hebben het liefst aard. Groenten vlees en geen pasta

Goed verpakt. Altijd netjes op de dag die je afspreekt. Bestelling klopt meestal

Meerdere keren variaties quamaaltijden

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste meneer Van de Wiel,
Beste meneer Van de Wiel,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Momenteel hebben wij ruim 150 verschillende maaltijden en hebben wij twee keer per jaar een grote wissel naast nog eens zes verschillende seizoenen waarin we nieuwe gerechten hebben: zomer, pasen, asperge, herfst, wild en kerst. Genoeg te kiezen dus!

Irma Tsogkas

Prima verzorging. Goede communicatie. Precies op tijd bezorgd. Maaltijden zagen er mooi uit.

Aantrekkelijke maaltijden

Groot prijsverschil tussen proefpakket en werkelijke prijzen. Prijs bij gebruik door 2 personen hoog: maaltijd voor 2 personen kost dan Ca 15-18 euro!

Mevrouw Jolanda Huigen

Zeer goed! Goede kwaliteit van het eten, zeer goede service

Eten is erg lekker, fijne communicatie

Miss betere dozen om het eten in te doen

C.J. van Wijgerden

Mevrouw De Ruijter

Alles

Meneer J.P. (Ko) Lagerberg

Vriendelijk geholpen

doet niet onder voor andere CATERAARS

P.A. Dijksman

De maaltijden zijn goed aangekomen. Ik heb er al lekker van gegeten. Het vervoer per post baarde mij wat zorgen . ik wist niet dat post.nl met koelboxen waar in de doos geplaatst is .

nee

laat aan de mensen die hier nog nooit van gebruik gemaakt hebben weten dat de Post ook koelproducten kan vervoeren.

Sonia Roubos-Bebrout

Service correct.

Vriendelijk. Komen afspraak na.

Complimenten aan koks en bezorgers geven.