Jantien Weber

De maaltijden zagen er goed uit maar voldeden qua smaak niet aan mijn verwachtingen

Diversiteit

Smaakbeleving

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw Weber,
Bedankt voor uw terugkoppeling. Kunt u contact met ons opnemen om te zeggen wat er naar uw mening beter kan?

R. van der Meijden

Goede kwaliteit

Vriendelijk en lekker gekruid

In de paelja zaten 5 garnalen en 1 klein stukje witvis. Garnalen ? redelijk witvis echt te weinig

Meneer Frits van Gijsel

Geweldig goed lekker en duidelijk

Is goed binnen de tijd en vriendelijk, maar opvallend sterke punten,weet ik niet.

Gewoon zo doorgaan

Ricardo Pique

Persoonlijk bezorgd

Nvt

Rieks Berendsen

Ik stop ermee.
ik had boontjes met aardappelpuree en ik meen kippenboutjes.
De jus hadden ze over de boontjes gegooid, een smurrie.
Ook de jus moet je in een apart bakje erbij...
Ik stop ermee.
ik had boontjes met aardappelpuree en ik meen kippenboutjes.
De jus hadden ze over de boontjes gegooid, een smurrie.
Ook de jus moet je in een apart bakje erbij doen.
Wie bepaalt dat ik alle jus wil, jullie?
De andere maaltijd was macaroni met een saus.
Die saus kwam uit een potje zo goor.
Gehakt????, kon ik niet vinden.
De keurslager hier in de buurt die heeft lekkere macaroni.
Laat die kok van jullie daar maar eens heen gaan, dan weet hij niet wat hem overkomt.
Ik ben er klaar mee.

Bezorging,
Ik had aangegeven dat ik het NIET voor 10.00 wou bezorgd hebben.
Wat gebeurde er?
Om 09.45uur stond hij al voor de deur.
Hij wist niks van mijn afspraak met jullie.
TRIEST.

ie boven

Reactie Maaltijdservice.nl:

​Wat vervelend dat het niet in de smaak is gevallen​, s​maken verschillen natuurlijk maar w​ij​ doen ons uiterste best om de maaltijden voor iedereen zo smaakvol mogelijk te maken. Bij ons is het... ​Wat vervelend dat het niet in de smaak is gevallen​, s​maken verschillen natuurlijk maar w​ij​ doen ons uiterste best om de maaltijden voor iedereen zo smaakvol mogelijk te maken. Bij ons is het helaas niet mogelijk om de jus los te verpakken, maar het is wel iets wat we zullen gaan bespreken met de keuken.
Wat betreft de bezorgin​g, w​ij leveren altijd tussen 8 en 13. Er is niet de mogelijkheid om op dit moment zelf een ander tijdstip te kiezen. De opmerking voor de bezorger is bedoeld om aan te geven ​dat de bel bijvoorbeeld stuk is, of als het even kan duren voordat u bij de voordeur bent. Vervelend als u dacht dat u hier zelf een tijdstip kon invoeren. We hebben hiervoor nu een extra tekst laten toevoegen bij het informatie-icoontje voor de opmerking van de bezorger. In de bevestigingsemail en op de bevestigingspagina staat altijd nog even genoteerd hoe laat wij langskomen én we sturen u nog een track en trace code zodat u de zending kunt volgen.
​W​e vinden de feedback van onze klanten erg belangrijk​. Onze klantenservice is altijd bereikbaar. ​

Cc

Op zich prima, alleen de smaak van de maaltijden is niet slecht maar bevalt niet goed genoeg om nog eens te bestellen.

Keurige levering. Netjes verpakt. Veel keuze, ook desserts en soepen.Grote porties wat hoofdgerecht betreft.

Prijzig. Te kleine porties wat betreft voor- en bijgerechten. Te weinig verse groente. Te weinig smaak helaas. Vaak maaltijden met veel vlees of vis.

Mevrouw R Beuker

Erg fijne service. Goed meedenkend

Goed eten

Geen zoetigheid meegeven aan mensen met diabetes.
- iets meer variatie
- minder varkensvlees

Bernhard Braun

Tot nu toe zeer goed

Veel keuze en erg lekker

zou niet weten wat er verbeterd kan worden

A.M. Mulder -Tiemessen

Maaltijden erg goed, goede service en kwaliteit van maaltijden, wij zijn heel tevreden.

Soep erg lekker, maaltijden top kwaliteit zeker zo goed als een restaurant met vier sterren.

We zijn net nieuw kan nog geen enkele opmerking maken.

Frans Janssen

Digitaal een proefpakket besteld, prima verzorgt.

Goede combinaties van vlees, groenten en aardappelproducten

Geen verbeterpunten