Wim van der Elst

De 5 proef maaltijden die ik van u mocht ontvangen zat voor mij geen geur of smaak aan, heb ge probeert op opnieuw 4 maaltijden via een mail uit het boek te bestellen maar helaas het lukt niet uit... De 5 proef maaltijden die ik van u mocht ontvangen zat voor mij geen geur of smaak aan, heb ge probeert op opnieuw 4 maaltijden via een mail uit het boek te bestellen maar helaas het lukt niet uit veel te ingewikkeld moet gewoon uit het boek kunnen bestellen

nee bstellen is te ingewikkeld

geen idee bestellen eenvoudiger maken

J. Boer

Is positief qua bezorging en goed bereikbare klantenservice

werd bezorgd door een vriendelijke bezorger in de aangegeven tijdsperiode

Laat ik voorop stellen dat alles te eten is, maarde smaak van sommige groentes zou beter kunnen.

Bij een kip/ curry gerecht met rijst zaten erwtjes worteltjes. Vind ik niet passen bij een dergelijk gerecht. En bij een dergelijk gerecht verwacht je dat de groente ook en oosters smaakje heeft. Helaas, de groente was compleet smakeloos.

Bij een ander gerecht zaten tuinboontjes. Daar was wel iets mee gedaan, in de vorm van een sausje met weinig smaak en veel te weinig. Sommige van de boontjes waren hard, terwijl alles toch goed op temperatuur was gebracht.
Dit gerecht kan ik niet aanbevelen, ik bestel het in elk geval niet meer.

Meneer Herman Blok

Stipt volgens afspraak

Bezorging in koelbox

Loyaliteits programma?

Reactie Maaltijdservice.nl:

Dank u wel meneer Blok voor de zeer vriendelijke reactie en hoge score voor Maaltijdservice.nl! Van kritische opmerkingen kunnen wij leren en verbeteren, maar als alles zo naar wens is, is dit... Dank u wel meneer Blok voor de zeer vriendelijke reactie en hoge score voor Maaltijdservice.nl! Van kritische opmerkingen kunnen wij leren en verbeteren, maar als alles zo naar wens is, is dit uiteraard ook fantastisch te lezen.

Elmie Schepers

Super

Super vers en snelle levering echt een aanrader

Het is super goed ben heel tevreden

rick scheepers

Zeer goede ervaring

lekker en gezond eten

geen ga zo door

yvon Leeuw-Oudenaarde

Met het bedrijf zelf: geen klachten

Mooie presentatie

Wat u aanbiedt ook leveren

G.J.C.M van der Plas

Netjes verzorgd en smaakt goed tot nu toe.

Komt goed aan en gekoeld.

De sate vond ik niet zo lekker.

Ina Heemskerk

De start was gewoon slecht 3 dagen zonder gezeten inplaats van werd andere week dinsdagvrijdag bezorgen

maaltijden zijn goed ,er zou een attentie bijzitten om het goed te maken .Dat was reclame een boekwerk wat jullie allemaal hebben .
Die ligt bij het oude papier

op tijd leveren

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw Heemskerk, u was idd een van de 8 klanten in het weekend wiens zending op onverklaarbare wijze bij de leverancier was blijven staan. Ik kan u echt verzekeren dat dit echter nooit... Beste mevrouw Heemskerk, u was idd een van de 8 klanten in het weekend wiens zending op onverklaarbare wijze bij de leverancier was blijven staan. Ik kan u echt verzekeren dat dit echter nooit gebeurd. De beperkte bereikbaarheid in het weekend hebben pas dinsdag een nieuwe (verse) zending voor u opgeleverd. Ik hoop hierdoor, en middels ons contact, dat wij uw onvrede hebben kunnen wegnemen. Uiteraard hebben wij geleerd van deze fouten en zijn veranderingen hierin inmiddels doorgevoerd!

Gerhard Lakenvelt

Super bedrijf

Maaltijden zijn van kwaliteit.

ruud rooth

Goed bedrijf eten smaakt goed.

klanten service goed geholpen.

heb ik nog niet