G.F. Hoekstra

Heel matig. Een dergelijk welkomstaanbod nodigt niet uit voor een nieuwe bestelling.

Mooie folder

Smakelijker en voor het oog aantrekkelijker maaltijden serveren.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Wij vinden het erg vervelend te lezen dat u de Welkomst maaltijden niet heeft ervaren zoals u had verwacht. Wij gaan deze bevinding bespreken met onze chefs om te kijken waar mogelijk hierin te... Wij vinden het erg vervelend te lezen dat u de Welkomst maaltijden niet heeft ervaren zoals u had verwacht. Wij gaan deze bevinding bespreken met onze chefs om te kijken waar mogelijk hierin te verbeteren.
Dank u wel voor het compliment over onze catalogus!

Joop Ras

Valt erg tegen. bij de asperges miste ik de ham en asperges ronduit slecht. na nog een een menu tuinboontjes smakeloos en ik moet er 3 uitproberen. maar vrees het ergste

bezorging was in orde. 10 minuten later dan 1300. uur, dat vindt ik prima

smaak controle en zelf in de magnatron zetten, dan weet u het zelf.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Wij vinden het erg vervelend te lezen dat u niet tevreden bent met de smaak en kwaliteit van de maaltijden. De wens van de ham bij de asperges, maar zeker ook de mindere kwaliteit van de asperges,... Wij vinden het erg vervelend te lezen dat u niet tevreden bent met de smaak en kwaliteit van de maaltijden. De wens van de ham bij de asperges, maar zeker ook de mindere kwaliteit van de asperges, gaan wij absoluut bespreken met de chefs van onze productiekeuken.
Wij hopen dat de overige maaltijden u beter smaken en zijn blij te horen dat de bezorging naar wens was!

Mirjam van der Leije

Prima contact

Aardige klantenservice

Maaltijden meer op smaak maken

Mevr. / Dhr. Henk Borst

Keurig op afgesproken tijden

Meer uit Chinese keuken

Meneer Ad Peelen

Bedrijf heeft lekkere maaltijden en leverde op tijd.

Eten komt op tijd

De jus kan wel met wat minder zout

Meneer Rutger Bremer

gemiste afspraak alsnog nakomen

verbetering van "track and trace"

Meneer P maljaars

Kwalitatief goede maaltijden.

Maaltijden worden altijd op tijd bezorgd

Overzichtelijkheid site, meer variatie in menu's.
Mogelijkheid om zelf menu samen te stellen.

Reactie Maaltijdservice.nl:

dank voor uw feedback. Zou u ons per mail misschien wat tips kunnen toesturen over de verbetering van de website? Dan kijken wij daar graag naar. Wist u dat wij iedere lente/zomer en herfst/winter... dank voor uw feedback. Zou u ons per mail misschien wat tips kunnen toesturen over de verbetering van de website? Dan kijken wij daar graag naar. Wist u dat wij iedere lente/zomer en herfst/winter weer hele nieuwe gerechten hebben? En dat we ook een aantal keer per jaar nog wisselen met thema-gerechten zoals asperge, wild etc.? We ontvangen uw feedback graag op klantenservice@maaltijdservice.nl zodat we onszelf kunnen verbeteren! Dank

Meneer Bert Piening

Sinds ik zout-arm moet eten, doe ik dat smaakvol met de maaltijden van Maaltijdservice.

Het smaakt goed en de porties zijn voldoende.

De keus is in de winterperiode groter dan in de zomerperiode.

Wim Zürlohe

Positief

bijna volmaakt

Jan Visser

Maaltijden zijn opmerkelijk veel beter dan voorheen (ongeveer 'n jaar geleden) Houden zo!

De verbeterde kwaliteit

Kan best met iets minder zout. Graag weer keuze in hoeveelheid (b.v. 450 of 650 gram)