Harry van As

Heel goed.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en vooral ook lekker eten.

Mevrouw Jenny van Dam-van Wijngaarden

Netjes op tijd

Joke Smit

Geen goede ervaring

Aangegeven tijd bezorgd

Reactie Maaltijdservice.nl:

Goedemiddag, wat jammer dat u niet tevreden bent met onze services. Uit uw feedback kan ik helaas niet opmaken wat er precies niet goed geweest is. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons dit te... Goedemiddag, wat jammer dat u niet tevreden bent met onze services. Uit uw feedback kan ik helaas niet opmaken wat er precies niet goed geweest is. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons dit te laten weten via klantenservice@maaltijdservice.nl? We gaan heel serieus om met de feedback van onze klanten!

Mevr. / Dhr. A.L. De Vogel

Binnen het zoutarme aanbod is de keuze matig. ook zou het prettig zijn om voor ouderen kleine porties aan te bieden en ook wat eenvoudige hollandse maaltijden. Graag meer gerechten met rijst zonder... Binnen het zoutarme aanbod is de keuze matig. ook zou het prettig zijn om voor ouderen kleine porties aan te bieden en ook wat eenvoudige hollandse maaltijden. Graag meer gerechten met rijst zonder allerlei toevoegingen.

geen bijzondere sterke punten

vaker het aanbod veranderen

Reactie Maaltijdservice.nl:

Bedankt voor uw feedback. We gaan ons zoutarme moment uitbreiden. Indien u staat ingeschreven op onze nieuwsbrief ontvangt u hier tijdig bericht van. Helaas bieden wij nog geen kleine porties aan.... Bedankt voor uw feedback. We gaan ons zoutarme moment uitbreiden. Indien u staat ingeschreven op onze nieuwsbrief ontvangt u hier tijdig bericht van. Helaas bieden wij nog geen kleine porties aan. Wel kan ik u aanbevelen om dan eens te kijken naar de Carezzo maaltijden, die zijn allemaal net wat kleiner (350 gram).

Mevrouw Hennie Larooij

Maaltijden zijn smakelijk

Nico Hulscher

Natriumarm zijn prima maaktijden

Meneer driek van Oudheusden

We hadden een proefpakket en dat stelde niet veel voor. Met een eigen aanvulling hadden we een prima maaltijd.

Jan Brummel

1e maaltijden smaken goed

Smaak

Nog niets

Adrie Van houten

Zeer goed

Verse lekkere maaltijden vooral de aardappels smaken goed

Mevrouw Karin Bitter-Bronsvoort

Smakelijk eten voor een goede prijs

Altijd op tijd geleverd

Misschien iets vaker wisseling van gerechten bij de eiwitverrijkte maaltijden