Meneer Piet van Ginneken

Vandaag de eerste maaltijne binnen gekregen

mooi op tijd

korte aanlevertijd

Renske Wemer

Veel vegetarische keuzes, daarom ook voor dit bedrijf gekozen. Hiermee kun je elke week wat anders eten.

Goed, lekker en kwalitatieve maaltijden in de juiste proporties. Ik ben uitermate tevreden.

Geen bsnnummer (laatste drie cijfers) vragen bij bezorging + meer gebakken krieltjes opties in vegetarische gerechten.

Evert Gijtenbeek

service

grotere portie

Martie Sanders

Goed eten, niks mis mee.

Snelle levering.

Meer vegetarische gerechten?

Richard van Ginkel

De verschillende maaltijden zijn niet gelijk van kwaliteit

bezorging goed en op tijd

hangop toevoegen aan assortiment

Reactie Maaltijdservice.nl:

Goedemorgen, dank voor uw feedback. Hangop is een leuk idee, ik ga het bespreken met onze assortimentsmanager! U kunt gedetailleerde feedback over de maaltijden altijd met ons delen via... Goedemorgen, dank voor uw feedback. Hangop is een leuk idee, ik ga het bespreken met onze assortimentsmanager! U kunt gedetailleerde feedback over de maaltijden altijd met ons delen via klantenservice@maaltijdservice.nl Fijne dag!

Meneer R.M. Stalenhoef

K eurig geleverd

?

R. Kaaks

Geweldige ervaring

kwaliteit / de HACCP straalt er van af

Makkelijk, handig, best lekker!

Makkelijk te bestellen.

Ga zo door!

Busscher

Goede ervaring

Van bestelling tot levering

?

ACJ vd Hooft

Prettig

aanblik (opmaak) maaltijden, bij voorbeeld partjes aardappel keurig aaneengeschakeld

veel ouderen zoals ik (bijna 90) hebben moeilijkheden met kauwen door verlies aan kracht en niet meer goed kauwend kunstgebid. De kookwijze a dente maakt dan goed eten onmogelijk en veroorzaakt ook... veel ouderen zoals ik (bijna 90) hebben moeilijkheden met kauwen door verlies aan kracht en niet meer goed kauwend kunstgebid. De kookwijze a dente maakt dan goed eten onmogelijk en veroorzaakt ook dat halverwege het eten koud is geworden