Pieter Bot

Niet slecht

Kwaliteit vlees goed

Bloemkool liever puur, zonder prei er doorheen gemengd.

Wouter Van Blitterswijk

Nog weinig

Nog niet bekend

Nog geen overzicht

Dick Heikamp

We genoten het was heerlijk

Mooi op tijd gied verpakt

Weet ik niet

Klant

Lekkere maaltijden, maar bezorging was erg grof. Zelfs met bedreiging niet leveren van al betaalde maaltijden. Zijn klant kweit

Lekkere maaltijden

Bezorging erg gaan verbeteren.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Bedankt voor uw review. Graag zou ik even met u in contact komen in verband met de omschrijving van de bezorging die u geeft. Indien er iets niet goed is gegaan met de bezorging wil ik dit zo snel... Bedankt voor uw review. Graag zou ik even met u in contact komen in verband met de omschrijving van de bezorging die u geeft. Indien er iets niet goed is gegaan met de bezorging wil ik dit zo snel mogelijk oppakken met Post NL.

Meneer A.L. Hendriks

GEEN

GEEN

Mirja School

Snel en lekker

Zo doorgaan

Meneer Paul Krijger

Werd aangegeven dat 1 maaltijd niet op voorraad was en dat ik een andere maaltijd kreeg. Kan gebeuren. Echter er zat een maaltijd bij wat ik niet besteld had. Dat is wel jammer. Het smaakte wel... Werd aangegeven dat 1 maaltijd niet op voorraad was en dat ik een andere maaltijd kreeg. Kan gebeuren. Echter er zat een maaltijd bij wat ik niet besteld had. Dat is wel jammer. Het smaakte wel goed. Wel een aandachtspunt.

Smaak en levering.

Goed kijken of het allemaal wel klopt.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Goedemorgen, goed dat u het aangeeeft. Als het gebeurt dat er een maaltijd niet leverbaar is proberen we een zo goed mogelijk vervangend product te sturen. Lust u dit echter niet, dan kunt u altijd... Goedemorgen, goed dat u het aangeeeft. Als het gebeurt dat er een maaltijd niet leverbaar is proberen we een zo goed mogelijk vervangend product te sturen. Lust u dit echter niet, dan kunt u altijd even met onze klantenservice contact opnemen om te kijken hoe we u tegemoet kunnen komen! klantenservice@maaltijdservice.nl Fijne dag!

Mevrouw Z.M. Gaasenbeek

Prima, komt afspraak na. Tevreden

Goed assortiment. Bezorging duidelijk.

Hou voor groot deel hollandse keuken . De ouderen houden niet van kouskous bv

Mevrouw Rian Mastwijk

Uitstekend