Mevrouw G. Pegels-van der Linden

Werkt prima.

Ruime keuze goede kwaliteit

Vaker variëren met maaltijdboxen

Meneer Charles Majoie

Echt lekker/smaakvol; Zelfs de zoutarme maaltijden en soepen. Makkelijk te bestellen op verbeterde site. Tegen redelijke prijs.

Gekoeld aangeleverd. Tijdens de drukte zag ik druppels/condens op het plastic van de verpakking wat er m.i. op kon duiden dat de maaltijd onderweg al eerder uit de koelbox was gehaald.

Acties zijn voor een week. Maar ik bestel vaak voor levering een week vooruit en mis de aangeboden korting. Terwijl aankoop dik over 30 euro gaat.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Goedemorgen, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons. Het klopt dat wij per week een actie hanteren. U krijgt op maandag de nieuwsbrief via de mail binnen... Goedemorgen, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons. Het klopt dat wij per week een actie hanteren. U krijgt op maandag de nieuwsbrief via de mail binnen waarin de actie staat vermeld. Wist u dat u ook 2 weken vooruit kunt plannen bij ons? Misschien krijgt u het zo gepland dat u voortaan op maandagmiddag bestelt, zodat u altijd gebruik kunt maken van een actie. De actievoorwaarden zijn vaak 'op moment van aankoop', niet op moment van levering. Wellicht dat dat helpt? Ik wens u nog een prettige dag.

Meneer Jan Peeters

Goede verzorging

kwalitiet is prima

Ja heb ik mag iets meer saus bij pealden gerechten

Jozef Vluggen

Super verzorgde maaltijden!

Ziet er smakelijk uit, ruime en voldoende portie's

misschien meer maaltijden met gekookte aardappelen

Meneer Evert Duin

Uitsluitend goede ervaringen.