Mevrouw Marion van de Polder

Lekkere maaltijden en snelle levering

vers bereid en mooie porties

gern

Gerrit Resoort

Mijn ervaring is goed en snelle levering

Heerlijke maaltijden

Geen verbeterpunten

Mevrouw Toos Smits

Ruime keuze en lekker klaargemaakt. Mijn vader waar het voor is, is 95 jaar en eet het liefst vis en zacht vlees, zoals gehakt. Doordat zijn gebit niet meer zo goed past. Hij is heel blij met jullie.

Prima product en accurate levering

Geen verbeterpunten

Mevrouw E. HEUTINK

PRIMA, LEKKER ETEN, GEMAKKELIJK KLAAR TE MAKEN

HET SMAAKT ALLEMAAL EVEN LEKKER ALS JE TENMINSTE GEEN KIESKAUWER BENT

HET VLEES, OF SPEKLAPJE IETS ROYALER MAKEN, AFGELOPEN WEEK HAD IK EEN PIEP KLEIN STUKJE HALSKARBONADE EN DAT VALT DAN WEL WAT TEGEN , HET WAS NOG GEEN KWART VAN EEN KARBONAADJE

De heer Adriaan Pijl

Altijd volgens afspraak en dus betrouwbaar worden de bestellingen geleverd. Maaltijden (ook de zoutarme) zijn heel lekker en er is volop keuze. Leuk af en toe een presentje

zie boven.

Mevrouw Karin Bitter-Bronsvoort

Zeer goed en makkelijk

Altijd op tijd

Theo Wubben

Goed verzorgt.

Geen sperciebonen meer doen is echt niet te doen

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste meneer Wubben, bedankt voor uw feedback. Fijn dat u de maaltijden goed verzorgd vindt. Indien u niet zo'n fan bent van sperzieboontjes hebben we gelukkig heel veel gerechten met andere... Beste meneer Wubben, bedankt voor uw feedback. Fijn dat u de maaltijden goed verzorgd vindt. Indien u niet zo'n fan bent van sperzieboontjes hebben we gelukkig heel veel gerechten met andere groenten. Groet Bénédicte

heer Jo Van Lieshout

Heb twee maaltijden op en smaaktenwel

Vers eten

Ben er nog maar net dus dat weet ik nog niet

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw van Lieshout, bedankt voor uw feedback. Leuk dat we voor u mogen koken. Met Smakelijke Groet, Bénédicte

wf

Duidelijke website en vooral het eten is prima en voldoende

goede website

geen zo doorgaam

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw Esveld, bedankt voor uw feedback. Fijn dat we voor u mogen koken en goed om te lezen dat alles u bevalt! Met Smakelijke groet, Bénédicte

Zalig Kerstfeest, Bénédicte voor u en de uwen.

Groot assortiment

Ik hou niet van jus, kan ik ook maaltijden zonder jus bestellen?

Beste mevrouw van Kints,
Hartelijk dank voor uw leuke feedback. We wensen u namens iedereen bij Maaltijdservice.nl ook hele fijne dagen. Op naar een mooier jaar!
We hebben verschillende...
Beste mevrouw van Kints,
We hebben verschillende gerechten zonder jus, maar bij de meeste vlees gerechten zit wel iets van saus of jus welke helaas niet weg te laten zijn. De jus zorgt er namelijk ook voor dat het vlees tijdens het verwarmen niet uitdroogt. Wellicht kunt u na het verwarmen de jus eruit scheppen? En anders hebben we ook veel lekkere gerechten zonder jus zoals de rijst-, of pastagerechten. Met Smakelijke Groet, Bénédicte