heer Kees de Wit

Smakelijke maaltijden.

Opwarmadvies is acht minuten bij 550 Watt.
Ook aangeven hoeveel minuten bij bijv. 700 Watt. Zes?
Opwarmadvies is acht minuten bij 550 Watt.
Ook aangeven hoeveel minuten bij bijv. 700 Watt. Zes?
Te gebruiken tot en met datum is vaak veel langer dan de tijd die algemeen staat aangegeven op de website.
Iets meer duidelijkheid graag.

Goedemiddag meneer de Wit,
Goedemiddag meneer de Wit,
Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn er mee bezig om de opwarminstructies te verduidelijken, zowel op de website als het etiket. Ik hoop dat beide snel doorgevoerd kan worden. De houdbaarheid die we aangeven op de website is een minimale houdbaarheid. In de praktijk komt het vaak voor dat de maaltijden langer houdbaar zijn maar we willen onze klanten wel een juiste minimale houdbaarheid kunnen garanderen, vandaar dat deze niet altijd hetzelfde is al de houdbaarheid die op de verpakking terug te vinden is, dit kan per gerecht verschillen. Bedankt voor uw feedback en we hopen u snel weer terug te zien. Met Smakelijke Groet, Bénédicte

Layla Herks

Er ging iets mis met het orderpicken maar kreeg een keurige excuses en hebben een erg nette service verleend. Er kan altijd iets mis gaan en ze hebben het meer dan keurig opgelost.

Goede service, vriendelijk, oplossingsgericht.

n.v.t.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw Baardman, hartelijk dank voor uw positieve feedback! Ik ben blij dat we het goed hebben kunnen oplossen voor u. Groet, Bénédicte

Fred

Maaltijden goed, bezorging goed, website slecht

Goede maaltijden.

beter website, de ene keer zie je rechts boven in beeld je artikelen. andere keer niet. Beeld verschiet bij elke handeling.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Goedemiddag meneer Hage, fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze maaltijden. Het is uiteraard wel jammer om te lezen dat u de website niet goed vindt functioneren. Ik kan u wel vertellen dat... Goedemiddag meneer Hage, fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze maaltijden. Het is uiteraard wel jammer om te lezen dat u de website niet goed vindt functioneren. Ik kan u wel vertellen dat wij druk bezig zijn met het verbeteren van onze website en binnenkort een verbeterde website online zullen zetten. Hartelijke groet, Benedicte

J Van Til

Uitstekend

Afspraken nakomen

Soms moeilijk om iemand aan de telefoon te krijgen

Reactie Maaltijdservice.nl:

Goedemiddag meneer van Til, bedankt voor uw fijne beoordeling van maaltijdservice.nl Leuk om te lezen dat u zo positief bent. Inmiddels zijn we per telefoon ook sneller te bereiken! Met smakelijke... Goedemiddag meneer van Til, bedankt voor uw fijne beoordeling van maaltijdservice.nl Leuk om te lezen dat u zo positief bent. Inmiddels zijn we per telefoon ook sneller te bereiken! Met smakelijke groet, Bénédicte

Jan Wijngaarden

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

lekker en goed eten

het afdekplastiek waar de gaatjes ingeprikt moet worden scheurt snel met eraf trekken als het warm is

Reactie Maaltijdservice.nl:

Bedankt voor uw fijne beoordeling meneer Wijngaarden. Ik geef uw tip over het plastic door aan onze productontwikkelaars zodat ze wellicht eens naar een alternatief kunnen kijken. Nogmaals fijn dat... Bedankt voor uw fijne beoordeling meneer Wijngaarden. Ik geef uw tip over het plastic door aan onze productontwikkelaars zodat ze wellicht eens naar een alternatief kunnen kijken. Nogmaals fijn dat u zo tevreden bent! Met Smakelijke Groet, Bénédicte

Nicolette van den Bosch

Geweldig

Zeer goed verpakt.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw van den Bosch, hartelijk dank voor uw fijne feedback! Leuk om te zien dat u zo tevreden bent met ons!

Egthe

Aardappel met schil niet te eten haal maar vlug weg was vroeger voor de varkens.

Gekookte aardappelen

Puree en veel saus

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste meneer Hagenaars, bedankt voor uw goede feedback. Uit uw reactie begrijp ik dat u niet heel tevreden bent geweest over een bezorging. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. U kunt mij mailen op... Beste meneer Hagenaars, bedankt voor uw goede feedback. Uit uw reactie begrijp ik dat u niet heel tevreden bent geweest over een bezorging. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. U kunt mij mailen op klantenservice@maaltijdservice.nl om een eventueel probleem te bespreken. Dit pak ik dan op met onze bezorgers. Daarnaast zie ik dat u niet zo te spreken bent over de samenstelling van de maaltijd. Kunt u mij aangeven waarom u hier niet tevreden over bent? Wij werken graag samen met onze klanten en koks om voor u een zo lekker mogelijke maaltijd te maken. Hartelijk dank, Bénédicte, Eet-Smakelijk Manager

heer Ad Peelen

De maaltijden zijn van zeer goede kwaliteit

Wordt keurig gekoeld gebracht op afspraak

bestelnummers in catalogus zijn niet altijd gelijk aan internetnummers.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Bedankt voor uw fijne feedback. We zijn druk bezig om de foutieve menunummers te verwerken zodat alles weer klopt! Bedankt voor het doorgeven. Hartelijke groet, Bénédicte, Eet-Smakelijk Manager

heer gert westerhof

(Bewerkt)

grote keuze, ook gluten en lactosevrij

Mevr. CM van den Elzen Huybers

Correcte beantwoording op vragen per mail.

gevarieerde maaltijden.

al 1 x niks bezorgd en betaald geld op de soort strippenkaart gezet zonder bericht naar mij. en 1x 2 soep te weinig afgeleverd. Dat wordt wel weer rechtgezet als ik erover klaag maar ondertussen... al 1 x niks bezorgd en betaald geld op de soort strippenkaart gezet zonder bericht naar mij. en 1x 2 soep te weinig afgeleverd. Dat wordt wel weer rechtgezet als ik erover klaag maar ondertussen heeft mijn moeder geen eten zonder dat ik dat weet.