E.W Vis

Netjes en verzorgd

--------------

Sommige maaltijden zouden naar mijn smaak iets smakelijker kunnen,

T v.prooijen

Prima Eten bezorging op Tijd heel goed

uitstekende kwalitijd

Lidia Jansen

Super

Goede en smakelijke maaltijden.
Uitstekende service

Als ik de site open krijg ik steeds verzoeken om In te stemmen met een cookie. Als ik dat doen, dan kan ik niet meer betalen met iDeal, waarschijnlijk om dat ik in het buitenland verblijf! Maar het... Als ik de site open krijg ik steeds verzoeken om In te stemmen met een cookie. Als ik dat doen, dan kan ik niet meer betalen met iDeal, waarschijnlijk om dat ik in het buitenland verblijf! Maar het is zeer irritant. Moet de computer opnieuw opstarten en dan zonder cookie verder. Graag het soort cookie aanpassen. Zodat ik wel kan betalen met iDeal.

Jolanda Huigen

Deze is heel goed

Goed eten wat goed is ingepakt

De dozen waar het eten in gaat beter dicht plakken, het gebeurd nog wel eens dat ze half open zijn

ellen biemans

Diet van Dort

Op tijd

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw van Dort,
Dank voor uw positieve feedback. We vinden het fijn om te horen dat u zo positief bent over onze services. Tot snel!
Met Smakelijke Groet,
Bénédicte

Fred van STRALEN

lekkere maaltijden

Simone Snijders

Belangrijkste is dat mijn vader tevreden is over de kwaliteit van het eten!

Snel, gekoeld.

Bezorging tussen 8 en 13 is een erg groot "raam" en erg vroeg voor mijn oude vader. Een tijdsraam van twee uur en na 9 uur zou beter zijn.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw Snijders,
Beste mevrouw Snijders,
Dank voor uw feedback op onze services. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Uw tip v.w.b. het bezorgmoment heb ik gezien. Het is iets waar wij intern ook mee bezig zijn om te verbeteren. Wel bieden we tegenwoordig een track en trace link aan waarmee u de bestelling kunt volgen. Hiermee verkleinen we het aflever venster al een beetje zodat u weet waar u rekening mee kunt houden. Nogmaals dank voor uw feedback!

William

Prettige ervaring en heerlijke maaltijden

Makkelijke website, snel geleverd zoals beloofd en goed eten