Mirte van der Linden

Goed! Bij klachten over bezorging werd er direct op een heel vriendelijke manier gereageerd en gehandeld. Verder valt het eten erg in de smaak bij mijn vader. Wat wel jammer is is dat het aanbod aan... Goed! Bij klachten over bezorging werd er direct op een heel vriendelijke manier gereageerd en gehandeld. Verder valt het eten erg in de smaak bij mijn vader. Wat wel jammer is is dat het aanbod aan vegetarische maaltijden beperkt is waardoor mijn vader elke week hetzelfde eet.
Bij de bezorging gaat nog weleens wat mis omdat mijn vader in een flat met allemaal zelfstandig wonende ouderen woont. De mensen bij de receptie laten de bezorgers soms niet doorlopen.

Goed eten, vriendelijke mensen.

Een opmerkingveld in de bestelpagina. Die zou er moeten zijn maar ik kan hem niet vinden.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw van der Linden, Bedankt voor uw vriendelijke reactie. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Het is een bijzondere tijd voor ons allemaal maar we doen ons best om alles zo goed... Beste mevrouw van der Linden, Bedankt voor uw vriendelijke reactie. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Het is een bijzondere tijd voor ons allemaal maar we doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Wat betreft uw tip over de vegetarische maaltijden: ik noteer dit en neem het mee bij de menukaartontwikkeling voor de toekomst!

Jan Schriever

Service slecht

eten is goed

een beetje mee denken

Patrick

Geweldig

Vriendelijke klantenservice
Maaltijden zijn heerlijk

pizza zo lekker zijn om toe te voegen

Peter van Dongen

Prima klantenservice, i.v.m. Corona is er iemand van de klantenservice die meedenkt! Top

Goede en snelle service

nvt

N de Jong

Goede en snelle bezorging en is goed te eten smaakt goed

Waarom moet je 6 maaltijden bestellen om geen verzendkosten te betalen laat dat ingaan bij een box een beetje jammer als je het niet door heb

Reactie Maaltijdservice.nl:

Dag Nico, fijn om te lezen dat de maaltijden u gesmaakt hebben. Ik begrijp dat het voor u niet helemaal duidelijk is geweest wanneer de verzendkosten gratis zijn? Zou u wellicht contact met mij... Dag Nico, fijn om te lezen dat de maaltijden u gesmaakt hebben. Ik begrijp dat het voor u niet helemaal duidelijk is geweest wanneer de verzendkosten gratis zijn? Zou u wellicht contact met mij kunnen opnemen via klantenservice@maaltijdservice.nl? Dan kan ik u wat uitgebreider vragen naar uw ervaring en kunnen we dit wellicht voor de toekomst veranderen. Ik hoop van u te horen.
Met smakelijke groet,
Bénédicte, Eet-Smakelijk manager Maaltijdservice.nl

ronald

Goede maaltijden en service

eenvoudig te bestellen en goede uitleg maaltijd

nvt

Reactie Maaltijdservice.nl:

Bedankt voor deze fijne review! We hopen u snel terug te zien.

Nicolette van den bosch

Heel goed

Smakelijk

Corrie Belz

Niet goed bericht gekregen dat het bij Post nl z.g is zoekgeraakt

Slechte ervaring maaltijden z.g.zoekgeraakt.

Beter contact met klanten.

Ria

Super lekker en goed in variatie!!

Snel en goed

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Ria, bedankt voor het leuke bericht en wat fijn om te lezen dat de maaltijden hebben gesmaakt.

Goede ervaringen

Variatie

Grootte portis

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste, bedankt voor uw feedback. De portie grootte is iets wat wij vaker terugkrijgen. Helaas kan ik niet uit uw bericht opmaken of u de maaltijden aan de kleine of aan de grote kant vindt. Groet,... Beste, bedankt voor uw feedback. De portie grootte is iets wat wij vaker terugkrijgen. Helaas kan ik niet uit uw bericht opmaken of u de maaltijden aan de kleine of aan de grote kant vindt. Groet, team Maaltijdservice.nl