Oudere consument

Die is positief. De maaltijden worden op tijd bezorgd, zijn goed verpakt en licht hanteerbaar.
En wat het belangrijkste is: smakelijk.

Zie hierboven

Voor mij als digibeet is de bestelling ingewikkeld; ik word daarbij door een familieleid geholpen.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste, goed te horen dat u tevreden bent over onze bezorging. Bedankt voor de positieve feedback en wat fijn dat u hulp krijgt bij het doen van uw bestelling. Onze klantenservice staat telefonisch... Beste, goed te horen dat u tevreden bent over onze bezorging. Bedankt voor de positieve feedback en wat fijn dat u hulp krijgt bij het doen van uw bestelling. Onze klantenservice staat telefonisch ook voor u klaar via 0900-5500025 op maandag t/m vrijdag van 13.00-16.30. Groet, Team Maaltijdservice

Gemakkelijke internetbestelling, voldoende maaltijdvariatie en acceptabele prijzen.

Gemakkelijk werken met eigen account. Bestellingen gaan vlot.

Bezorging ook op maandag.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste, bedankt voor uw bericht en goed te horen dat u het gemak van Maaltijdservice heeft ervaren. We hopen u uiteraard nog eens terug te zien om nieuwe gerechten uit te proberen!

Jean-Paul Weemaes

Goede service

Veel keus

Kijk naar de afmetingen van de verzenddoos. Soms veel te groot, waardoor de maaltijden gaan glijden.

Beste Jean-Paul,
Beste Jean-Paul,
Bedankt voor de feedback met betrekking tot de verzenddoos. We gaan dit intern bespreken. We hopen u snel nog eens bij ons terug te zien voor een volgende bestelling. Groet, Team Maaltijdservice.nl

Wim Raaijmakers

Uitstekend is de snelle verzorging (na 1 dag)

Ik heb vaak moeite als de maaltijd uit de magnetron komt om de afdekfolie los te maken.vooral in de drievaksbakjes laat de folie heel lastig los.
Ook vervormd de buitenkant van de bakjes omdat...
Ook vervormd de buitenkant van de bakjes omdat je zo hard moet trekken.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Wim Raaijmakers, wat vervelend dat de maaltijden niet helemaal waren zoals u had gehoopt. We nemen de feedback dan ook zeker mee. Zou u ons nog persoonlijk een mail willen sturen naar:... Beste Wim Raaijmakers, wat vervelend dat de maaltijden niet helemaal waren zoals u had gehoopt. We nemen de feedback dan ook zeker mee. Zou u ons nog persoonlijk een mail willen sturen naar: klantenservice@maaltijdservice.nl? Onze servicemedewerkers helpen u graag verder!

S. Alleman

Tip top OK

goede kwaliteit en service

Peter Farla

Heb nu 3x besteldt.
Over het algemeen vinden we het lekker.
Alleen de worst/sausijce waren niet te eten.
Of de worsten nu groot of klein zijn.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Peter Farla, bedankt voor uw feedback! Wat vervelend dat de sausijce niet helemaal was zoals u had gehoopt. We nemen de feedback dan ook zeker mee. Zou u ons nog persoonlijk een mail willen... Beste Peter Farla, bedankt voor uw feedback! Wat vervelend dat de sausijce niet helemaal was zoals u had gehoopt. We nemen de feedback dan ook zeker mee. Zou u ons nog persoonlijk een mail willen sturen naar: klantenservice@maaltijdservice.nl? Onze servicemedewerkers helpen u graag verder!

MARIA HORVERS

Het Eten is goed.noch niks te Meckeren.😁

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Maria Horvers, bedankt voor de feedback en wat fijn dat we u nog eens gaan terugzien bij Maaltijdservice.nl. We zijn benieuwd naar uw volgende favoriete gerecht(en)!

R.E.C.H. Tiepel

Het eten is goed. De presentatie is redelijk. Er is weinig aandacht voor de presentatie van de te leveren goederen. Er is weinig aandacht voor de te leveren in kleur. De aflevering is een chaos.... Het eten is goed. De presentatie is redelijk. Er is weinig aandacht voor de presentatie van de te leveren goederen. Er is weinig aandacht voor de te leveren in kleur. De aflevering is een chaos. Hoe kun je zoiets organiseren? hoe kun je de klant hier op meer invloed geven?

De kwaliteit van de te leveren goederen is prima. Wel mis ik een belangstelling voor de klimaatdiscussie. Er is geen keus uit maaltijden zonder vlees.

Geef de klant de mogelijkheid tot op het laatste moment de aflevering te beïnvoeden

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste R.E.C.H. Tiepel, het is wel degelijk mogelijk om maaltijden zonder vlees te bestellen. Voor alle vega maaltijden zie: https://www.maaltijdservice.nl/vega/standaard.html
Jammer om te...
Jammer om te vernemen dat de levering niet helemaal aansloot bij de verwachtingen. Zou u ons persoonlijk een mail willen sturen naar: klantenservice@maaltijdservice.nl? We helpen u graag verder!

Alex

Ik vind het bedrijf prima. Als er iets is wordt t opgelost.

Het eten is lekker. Het is ook variërend genoeg. De prijs is ook goed. Alles prima. Prima website.

Heb geen verbeterpunten.

Fred den Hertog

Ruime keuze aan maaltijden die allemaal apart op smaak worden gemaakt, daarom smaakt alles zoals het zou moeten smaken.

Smaakvoller dan andere soortgelijke bedrijven en niet beduidend duurder dan de concurrentie

Zo nu en dan problemen met de bezorging, maar dat ligt meer aan Postnl dan aan maaltijdservice

Beste Fred den Hertog,
bedankt voor dit positieve bericht, dat horen we natuurlijk graag. We hopen u snel nog eens bij ons terug te zien voor een volgende bestelling.