Ik ben, over het algemeen, een zeer tevreden klant. En mocht er zich een probleem voordoen wordt dit adequaat opgelost.

Naast kwalitatief goede en smaakvolle maaltijden is de klantenservice een zeer sterk plus punt.

Dina Schepers

service

nee

De maaltijden die ik tot nu toe heb genuttigd varieerden van goed tot uitstekend.

j.meerten v schijndel

Ik ben heel tevreden dat ik zoveel keus heb op natrium arm.

Gonny de Jong

Mijn ervaring is uitstekend. Twee weken terug heb ik een knieprotheseoperatie ondergaan. Nu revalideer ik thuis.
Omdat het koken een van de dingen is die ik nog niet kan, zijn de maaltijden...
Omdat het koken een van de dingen is die ik nog niet kan, zijn de maaltijden een uitkomst. Ik heb ze voor mijn opname ingevroren en nu haal ik iedere dag een maaltijd uit de vriezer en warm deze op in de magnetron.

Smakelijke maaltijden die niet in het vocht drijven en daarbij veel keuze.

Jan Herman Molenkamp

(Bewerkt)

Ik kan niet anders zeggen;Prima Producten en goede keuze en goede hoeveelheid

op tijd bezorgen

goede kwailteit

neen

Je kunt erop rekenen

Soms lastig dat dat de maaltijden wisselen van nummer. Ik kan slecht lezen vandaar.

Prima.

Snelheid en duidelijkheid.

Meer groenten (Voedingscentrum adviseert 250 gram groente per dag); minder vlees en jus/saus.

Behoefte aan groter assortiment met lage hoeveelheid verzadigde vetten (minder dan 0,6 gram per 100 gram).

bestelling