Redelijk

online direct betalen

groenten niet vers

Tevreden

geen speciale sterke punten

Zorgen dat de gewone voedselcomponenten voldoende aanwezig zijn. In beide dozen geen gewoon brood aanwezig, dit was op; ter vervanging wel krenten/rozijnenbolletjes gekregen.
Nog een vierde...
Nog een vierde smaak soep erbij

Maaltijden zijn lekker

Een mailtje sturen met de verwachte bezorgtijd.

H. Teesselink

Grote variatie heerlijke maaltijden voor een schappelijke prijs.
Vriendelijke en hulpvaardige medewerkster; heb 1 keer gebeld ivm problemen met de bezorging

Goede maaltijden, veel variatie ook voor vegetariërs.
Veel informatie over inhoud en voedingswaarde

Post.nl laat steken vallen; vanwege een storing bijna een hele dag moeten wachten op de bezorging.
Was erg prettig geweest als dit gemeld was.
Heb Klantenservice gebeld en werd erg goed...
Was erg prettig geweest als dit gemeld was.
Heb Klantenservice gebeld en werd erg goed geholpen.
Eerst kregen we een melding van post.nl met de geschatte bezorgtijd, dit gebeurt nu niet meer
Jammer is dat hiervoor extra belkosten in rekening gebracht worden. Maar gelukkig werd ik wel terug gebeld

Op zich goede ervaring. Alleen afgelopen week zijn er blijkbaar problemen geweest met de nagerechten. Wij kregen hier niets van te horen. Vernam het nadat ik gebeld had waar de nagerechten waren.... Op zich goede ervaring. Alleen afgelopen week zijn er blijkbaar problemen geweest met de nagerechten. Wij kregen hier niets van te horen. Vernam het nadat ik gebeld had waar de nagerechten waren. Waren ook geen alternatieven geleverd!

Eten smaakt goed.

Zou fijn zijn als de bezorgers de maaltijden in de koelboxen laten zitten, zodat het gekoeld blijft die dag. Niet iedereen kan de maaltijden direct in de koeling zetten. Nu staat het te wachten in... Zou fijn zijn als de bezorgers de maaltijden in de koelboxen laten zitten, zodat het gekoeld blijft die dag. Niet iedereen kan de maaltijden direct in de koeling zetten. Nu staat het te wachten in de gang of keuken tot de zorg of iemand die dit wel kan doen het eten in de koelkast zet.
Meer vis variaties zou fijn zijn!

J.Theuns

De aardappel puree is erg weinig in bepaalde menu's

1 x maaltijden besteld voor mijn moeder, moeder wil liever geen herhaling

Dieetmaaltijden makkelijk te vinden en uit te selecteren, goede website ,makkelijk te bestellen en te betalen, duidelijk

meer variatie voor vegetarisch en glutenvrij, groter stuk vis

G la Faille

Het vlees is niet mals maar taai met weinig smaak door te weinig kruiden.

Voldoende variatie in maaltijden

henk.m.groot

Uitstekend qua kwaliteit, keuzemogelijkheden en bezorgservice

Els J H van Dijk

Ik ben zozeer tevreden over maaltijdservice, dat ik een vaste klant geworden ben. Ik ben een kritische eter en let vooral op de samenstelling, variatie en inhoud van de maaltijden. Dieetwensen?,... Ik ben zozeer tevreden over maaltijdservice, dat ik een vaste klant geworden ben. Ik ben een kritische eter en let vooral op de samenstelling, variatie en inhoud van de maaltijden. Dieetwensen?, geen probleem. Er zijn meer dan genoeg keuzemogelijkheden.

de vele keuzemogelijkheden, uitstekende service als er iets niet goed gegaan is.

voor best een groot aantal ouderen is de enige mogelijkheid : online te betalen een brug tever, dit is wat ik ervaar in mijn omgeving. Het gros hier heeft geen computer en als er kinderen zijn... voor best een groot aantal ouderen is de enige mogelijkheid : online te betalen een brug tever, dit is wat ik ervaar in mijn omgeving. Het gros hier heeft geen computer en als er kinderen zijn willen ze die niet lastig vallen. Zelf heb ik geen problemen hiermee.