Hans van der Velden

Hans meijer stalling Arnhem cs

Al enkele keren hier de maaltijden besteld, uiters smaakvol en gevarieerd.

Bezorging is accuraat en voldoet aan de belofte en verwachting.

Mischien variatie in portie grote ? Je hebt nu eenmaal “ grote” en “ kleine” eters....

Heel goed.

Snel Afwisselend eten . Goed eten.

Kan zo niets bedenken

veelzijdig

Het is jammer dat er aan veel rundvlees maaltijden toch nog spekjes worden toegevoegd. Wanneer je geen varkensvlees mag eten beperkt dit de keus aanzienlijk.

Dit jaar is de site gebruikersvriendelijker. De maaltijden zijn gevarieerd en met seizoenproducten. De maaltijden worden snel geleverd door Post.nl. Bezorger vriendelijk.

gevarieerde maaltijden. makkelijk te betalen.

de kortingcode werkt niet altijd.

Goede service, het eten is goed, zowel zoutarm als normaal. Groenten zouden van mij meer mogen en minder gaar gekookt. Fijn ook dat er verschillende keren per jaar een aantal maaltijden nieuw worden... Goede service, het eten is goed, zowel zoutarm als normaal. Groenten zouden van mij meer mogen en minder gaar gekookt. Fijn ook dat er verschillende keren per jaar een aantal maaltijden nieuw worden toegevoegd, naar gelang de jaargetijdes.

Bezorging altijd op tijd, als er al eens iets is met een maaltijd dan is heir altijd een goede oplossing voor.

Groenten iets meer beetgaar ipv heel erg gaar.

Prima, een keer problemen gehad met kortingscode die niet werkte en het verschil werd gelijk op de strippenkaart teruggestort, hetzelfde met de bijna verdubbelde verzendkosten ook, na klagen... Prima, een keer problemen gehad met kortingscode die niet werkte en het verschil werd gelijk op de strippenkaart teruggestort, hetzelfde met de bijna verdubbelde verzendkosten ook, na klagen hierover verschil in verzendkosten keurig op de strippenkaart gestort.

Voortreffelijke maaltijden dikke 10+ eet nu dingen die ik nog nooit gegeten had in mijn 57 jarig bestaan

Verzendkosten in de maaltijdprijzen verwerken zodat je de maaltijden "gratis" kan verzenden.

Keurig

Netjes verpakt

Geeeeen koelwagen, en ik vind met koelelementen etc. Niet voldoende als hetzomer is

P G Brouwer

De maaltijden alsmede de bezorging zijn zeer goed

R. Leeuwen

Correct bezorging, alleen is de termijn (tussen 8.00 en 13.00 uur) erg lang, kan niet eens de hond 's morgens uitlaten, want de maaltijden kunnen gebracht worden.

Bestellen voor 12,00 uur, dan de volgende dag al bezorgd.

Betere koeling tijdens de reis, maaltijden zijn niet echt koud als ze bezorgd worden.