mw.a.van der burg

goed verpakt

nee

Al enige keren maaltijden besteld en die zijn goed bevallen. Lekker gekruid van smaak en veel variatie.

Bij de laatste bezorging om ca 19.15 uur vond ik dat de bovenste maaltijden in de doos niet echt koud meer waren- wel de
schalen daaronder. Het was die dag wel erg warm, maar ik heb die...
schalen daaronder. Het was die dag wel erg warm, maar ik heb die bovenste snel opgegeten, want ik was bang om ze te
lang in de koelkast te bewaren.

Benno Van Otten

Wel goed en erg handig

Het is me opgevallen dat dit per post komt

nee niet echt zo goed toch dan moet je het zo laten

J.c. Buijsen

Lekker eten; vlotte, correcte bezorging

Goed product

Al ruime en goede ervaring.

Goede prijs en bezorging. Diverse maaltijden standaard, zoutarm, gluten en lactose vrij, eiwitrijk, gemalen en zoutarm gemalen. Voordelige maaltijdboxen, regelmatig acties. Wisselende menu's per... Goede prijs en bezorging. Diverse maaltijden standaard, zoutarm, gluten en lactose vrij, eiwitrijk, gemalen en zoutarm gemalen. Voordelige maaltijdboxen, regelmatig acties. Wisselende menu's per seizoen.

Graag keuze mogelijkheid uit gekookte aardappelen, puree, etc. En extra jus bijbestellen.

D.A.de Lelij

Kan ik kort is zijn maaltijden vind ik prima de bezorging van een zaterdag keurig in de koelbox voor de deur bezorgd , door de weeks vergeten ze dat weleens , komen ze alleen met de doos .

makkelijk meer kan ik er niet van maken.

zou het niet weten misschien goedkoper.

Betrouwbaar, goede maaltijden soms iets te weinig

?

de leveringen gaan nogal eens mis

Heb nu 2 x maaltijden besteld voor mijn ouders en ze zijn tevreden maar af en toe koken ze nog zelf.

CW Peijffers-Boekhoff

Maaltijden zijn prima.alleen de zuurkool is te zuur.

Even bestellen

Goed, vriendelijke klantenservice.

Snel

Teveel aantallen maaltijd in doos bij levering, dan barsten ze.

Tip: net als bij picnic wat kleinere bezorgmarge dus bijvoorbeeld wr komen tussen 9 en 10 ipv 8 en 13