Sinds 1 jaar bestel ik maaltijden voor mijn vader en deze wirden altijd keurig op tijd geleverd.

H H Gordijn

Bestellingen worden altijd op tijd geleverd,

Goede en duidelijke site

Mever.Schepers

Goede service vriendelijke mensen aan de telefoon

heel goed

Els J H van DIJK

Na meegedaan te hebben met een onderzoek van de HAN hogeschool over dit bedrijf was ik laaiend enthousiast over het eten. Ik heb nogal wat leveranciers meegemaakt waarvan de kwaliteit van het... Na meegedaan te hebben met een onderzoek van de HAN hogeschool over dit bedrijf was ik laaiend enthousiast over het eten. Ik heb nogal wat leveranciers meegemaakt waarvan de kwaliteit van het voedsel beneden de maat was. Eten moet een feestje zijn, vooral voor ouderen. Het eten van maaltijdservice is een feestje, ik heb zelfs mensen in mijn buurt over kunnen halen om met dit bedrijf in zee te gaan. Natuurlijk is er weleens een maaltijd die je niet zo ligt, maar de keuze is zodanig dat je nooit misgrijpt.

zeer goede maaltijdkeuze, ook voor mensen met een dieet, de service is zeer goed, behandeling aan te telefoon zeer correct,
wat een topper is: streekprodukten (limburgs zuurvlees, brabantse...
wat een topper is: streekprodukten (limburgs zuurvlees, brabantse kipschotel etc.).
gaat er iets mis met het inpakken: na een mail of telefoon wordt het direct opgelost.

voor sommige mensen is het bestelproces een probleem: dure telefoonlijn.
idem de betaalwijze. Zelf heb ik hiermee absoluut geen moeite, maar er zijn ouderen die dit systeem afschrikt.

Jan Herman Molenkamp

Prima eten altijd op tijd bezorgt

neen

Edwin V.

Eindelijk een goed alternatief voor als je niet meer weet wat te eten. Snelle levering, smaakt goed, lang houdbaar, veel keuze, betaalbaar, gezond, transparant (weten wat je eet, alles staat op de... Eindelijk een goed alternatief voor als je niet meer weet wat te eten. Snelle levering, smaakt goed, lang houdbaar, veel keuze, betaalbaar, gezond, transparant (weten wat je eet, alles staat op de verpakking) etc.

Zeer duidelijke website

J.J. v.d. Bergh

Geweldig assortiment. Ik hou van veel maaltijden ben niet kieskeurig. Het belangrijkste is dat koken niet mijn passie is vandaar dat ik Maaltijdenservice.nl heb ingehuurd, mijn eigen kok!

Correct in de bezorging

J.Dijksma

Prima eten,vers en gewoon lekker

echte smaken...

hoop dat de aflevertijden in een bepaald afleveruur passen,zodat je niet te lang hoeft te wachten !

Goed verbeterde site, bestelling wordt volgens afspraak bezorgt

bedrijf verbeterd zich zelf steeds

aardappels mogen meer smaak hebben

shanti bongers

Heerlijke maaltijden , veel keus, goede, koele en snelle levering

goede, en goed gekoelde levering, netjes...