H.M.Groot

Uitstekende service ; uitgebreide keuze, lekkere maaltijden

uitstekende service ; uitgebreide keuze, lekkere maaltijden

H de Vries

De maaltijden die ik heb besteld waren wel goed maar het aantal waar mijn smaak naar uit gaat aan de magere kant.Ook de prijs van € 8,00 vind ik aan de hoge kant terwijl het toch niet zo heel... De maaltijden die ik heb besteld waren wel goed maar het aantal waar mijn smaak naar uit gaat aan de magere kant.Ook de prijs van € 8,00 vind ik aan de hoge kant terwijl het toch niet zo heel veel verschilt met de maaltijden die in de € 6.35 staan.

Nog niet.

Laat de prijs van € 8,00 wat zakken.Zie boven.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Geachte, onze klantenservice gaat contact met u opnemen ivm de vermelde prijsstelling van € 8,- Wij voeren geen maaltijden van € 8,- m.u.v. de dieetmaaltijden. Graag vernemen we dan ook om welke... Geachte, onze klantenservice gaat contact met u opnemen ivm de vermelde prijsstelling van € 8,- Wij voeren geen maaltijden van € 8,- m.u.v. de dieetmaaltijden. Graag vernemen we dan ook om welke maaltijd het gaat zodat we dit indien nodig kunnen compenseren richting u.
Met een smakelijke groet
Team Maaltijdservice.nl

De goede kwa?iteit van het eten

keessieh

De bestellingen worden goed uitgevoerd
de maaltijden zijn goed verzorgd

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste, onze klantenservice zal contact met u opnemen ivm uw beoordeling mbt bezorging. Graag vernemen wij van u wat er mis is gegaan zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Met een...
Met een smakelijke groet
Team Maaltijdservice.nl

Goede en smakelijke maaltijden, goede verpakkingen die niet snel stuk gaan.

|Zie hierboven.

Bezorgtijden: zelf een tijdvak aan kunnen geven nu wordt alleen in de ochtend van 8-13 uur geleverd.
De service zou verbeterd kunnen worden als je een voorkeur kunt geven voor bijvoorbeeld een dagdeel (ochtend/middag) en een tijdsvak van een paar uur waarin bezorgd gaat worden.
Meer toegespitst op wensen klanten.

Bezorging in een koelwagen meer verantwoord dan in een koelbox van post.nl.
Maken ook gebruik van andere aanbieders zoals EetGemak, Appetito en Vers aan tafel en deze vervoeren de maaltijden op een professionelere manier!

Gewoon goed, zoals het hoort.

Tot heden altijd afgeleverd op de juiste dag

Er is al enkele keren ruim voor 8 uur bezorgd, tussen 8 en 13 uur is niet om 1/2 8, mijn vrouw lag nog op bed.

Mw.H.Gijsbers-Strik

Alle maaltijden zijn goed te vinden op de site.
En de bestelling en betaling gaat soepel.

Nee sorry geen extra sterke punten

Ik zou graag wat meer groenten willen zien en wat minder aardappels

Frank

De maaltijden zijn prima alleen wordt er niet altijd gemeld op welk uur de levering is en een keer waren de maaltijden al bijna ontdooit toen ze geleverd werden dit lijkt mij niet goed.

Zeer grote keus altijd iets lekkers te vinden.

Zie bovenste text

Over het algemeen goed