Dat het heel goed is.

Nee.

Familie de Vos

Uitstekende maaltijden. Bestel al twee jaar alle maaltijden hier voor mijn ouders

Zelden problemen en als er iets is, wordt het opgelost

H.Philippen

Ruim assortiment Ruime porties Goede kwaliteit

A.Vreugdenhil

Ik heb goede ervaringen, eigenlijk niets negatiefs

Geen bijzonderheden

Het is wel eens lastig om niet te weten wanneer de bestelling wordt afgeleverd. De marge van 8-13 uur is wat mij betreft te ruim

alfredo

Zeer goed

groot assortiment

zou ik niet weten

Die zij goed. Snelheid van het bezorgen.

Erg lekker.

HermanS

Goede service, correcte leverstiptheid, goede hulp bij problemen met bestellen. Mooie brochure

Sommige maaltijden zijn heel goed voor diabetici (volkorenpasta en zilvervliesrijst). De smaak van zoutarme maaltijden is meestal voldoende (een enkele keer voeg ik wat peper of low-natrium zout toe).

Goed nadenken over het aantal vakken in en schaal. Voorbeeld: Spaghetti met varkenshaas en spinazie zit in 2 vaks schaal. 1 vak met spaghetti plus stukjes varkenshaas en 1 vak met spinazie. de... Goed nadenken over het aantal vakken in en schaal. Voorbeeld: Spaghetti met varkenshaas en spinazie zit in 2 vaks schaal. 1 vak met spaghetti plus stukjes varkenshaas en 1 vak met spinazie. de fotopresentatie van dit product (spaghetti met daarop de spinazie en daarop de varkenshaas stukjes is daarom niet na te maken). Groenten als sperziebonen en bloemkool zijn voor sommigen lekkerder als ze beetgaar zijn (maar ik snap het probleem). Gebakken aardappelen en gebakken vis (kibbeling) zijn na bereiding (zowel in de magnetron als in de oven) niet krokant. Dat is jammer, maar ik zou geen oplossing weten en het is wel eetbaar.

Fer v heel

Zeer goed

Snellen bezorging

Henk van der Klugt.

Goede service en prima maaltijden.

Altijd vriendelijk

Weet het momenteel niet.

Goede service

goede smaak van de producten