Goede ervaring. Het eten is lekker en veel keuze uit maaltijden

Duidelijke website en ook handig de strippenkaart

Inge

Al 2 jaar dagelijks een warme maaltijd van maaltijdservice.nl

Bezorging altijd binnen het afgesproken tijdsblok , nooit te laat.
Regelmatig nieuwe maaltijden

Misschien meer variatiemogelijkheden binnen de maaltijden. Dus bijvoorbeeld bieten met kip/bal gehakt/gebakken vis . Dat je zelf dus combinaties maakt.

Mooie gerechten en keurig verpakt aangeleverd en op de aangegeven tijd.

Goed verpakt en vers.

De web pagina werkt niet helemaal goed omdat je niet gemakkelijk terug kan naar de vorige pagina in dezelfde categorie als je aan het bestellen ben.

Nettie van Driel

Ik bestel maaltijden voor mijn moeder, die ze met smaak eet. Veel keuze en variatiemogelijkheden. Halverwege het jaar een nieuwe catalogus met nieuwe maaltijden. Bezorging is altijd stipt. Website... Ik bestel maaltijden voor mijn moeder, die ze met smaak eet. Veel keuze en variatiemogelijkheden. Halverwege het jaar een nieuwe catalogus met nieuwe maaltijden. Bezorging is altijd stipt. Website gemakkelijk en overzichtelijk. Bestelproducedure vlekkeloos.

Uitstekende website en bestelprocedure. Smakelijke en gevarieerde maaltijden. Stipte bezorging. Nog nooit iets verkeerd gekregen.

Gezien mijn moederes eetlust, zouden de mogelijkheid om te kiezen voor kleinere porties misschien nog een optie zijn.

Mevrouw Voorbij

Prima ervaring, ben tevreden, lekkere maaltijden, goeie bezorgservice (alleen een beetje vroeg en onregelmatig).

Lekkere maaltijden

Vaste bezorgtijden, liefst niet zo vroeg in de ochtend.

Voor mijn kieskeurige vader toch magnetron maaltijden kunnen vinden, die hij lekker vindt!

Veel keuze, ook vegetarische maaltijden. Ziet er aantrekkelijk uit en smaakt prima!

Mijn vader is zeer slechtziend. Een lijst met foto's en grote letters zou heel makkelijk zijn. Dan kunnen we samen de maaltijden uitzoeken. Op een computerscherm kan hij het niet zien.
Om het...
Om het helemaal gemakkelijk te maken, zou een afhaalpunt fijn zijn. Kan me voorstellen dat dit niet zo heel makkelijk te realiseren is omdat de maaltijden gekoeld moeten worden bewaard.

De maaltijden zijn goed en de leveringen zijn altijd op tijd

Veel keuze en gevarieerd aanbod

De nummering van de maaltijden op de website en in de folder komen niet altijd overeen.

Ik bestel voor mijn vader.
vader vindt het lekker! als ik niet uitkom op de site kan ik altjd bellen.
op tijd bezorgd.

Wij zijn tevreden over de maaltijden

De maaltijden zijn smakelijk

Niet altijd is het rundvlees doorbakken