Ruben Mei

Proef pakket was goed, maar de stampotten smaak nergens naar gelukkig zat er vlees bij

wel vers

meer smaak

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste klant,
Bedankt voor uw recensie. We hebben uw tip voor de stamppotten doorgestuurd naar de keuken, zij gaan hiermee aan de slag!
^Seran

Huub van de Vrede

Gemiddeld prima

stipte bezorging; prettige communicatie; breed assortiment

maaltijden in zak/tas i.p.v. doos; meer aandacht voor de vleeskwaliteit in met name hachee; stooflapje en sukadelapje e.d.

Michel Loosbroek

Kan niet beter. Het eten zelf

Het eten zelf is goed, genoeg voor een persoon.

N.v.t.

Thea Wildeman

Alles is schoon en netjes verpakt.

Heb nog niet veel ervaring maar bijna alles was heerlijk, vlees goed gaar en de groenten niet tot prut gekookt.

Ik vind dat de zuurkool niet naar zuurkool smaakt en de maaltijdsoep te weinig voor een maaltijd. Ook de saus en de jus mag wel wat meer zijn.

José Janssen

Uitstekend

Heerlijke maaltijden, mooi op tijd bezorgd!

Niets wat ik nu kan bedenken.

A Meijs-Knoppen

gerechten zijn prima van smaak

soep te waterig

Fred Abcoude

Zeer tevreden

Veel keuzemogelijkheden

Vegatarische hamburgers. Die mijn moeder heerlijk kan afbakken met sojasaus.

Ad Verhagen

Wij vonden het tegenvallen. Te weinig vlees voor deze prijs.

prima bestel service

Het plastic op de maaltijden is er bijna niet af te krijgen. Zit per vak geseald en als het is verwarmd krijg je dit er bijna niet af. Kans is groot om je te verbranden.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste meneer Verhagen,
Beste meneer Verhagen,
Bedankt voor uw recensie. We hebben inmiddels contact gehad over de maaltijden met volgens u te weinig vlees, deze hebben we ook aan u vergoed. Over deze afhandeling was u gelukkig tevreden. Ook hebben we inmiddels de verpakking verbeterd, zodat deze makkelijk eraf gaat.
^Seran

Leontine Bal

duidelijkheid over het beleid en lekker eten.

misschien nog wat meer vega/vegan maaltijden. Niet te veel elektronische post. Als ik net een bestelling heb gedaa, heb ik geen behoefte aan nieuwe aanbiedingen de volgende dag.

Jeanette Kleene

Goede service