A V Rijn-v.d.velde

Zeer tevreden over het bedrijf als je met vragen zit krijg je antwoord

het is goed verzorgd

meer groente is wel lekker

André en Ilse

Zeer tevreden,
Inmiddels heb ik redelijk veel ervaring met maaltijdservice.nl en ik ben nooit teleurgesteld.
De smaak is goed, de variatie is heel ruim en de porties zijn voor mij ruim...
Zeer tevreden,
De smaak is goed, de variatie is heel ruim en de porties zijn voor mij ruim voldoende.
Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om het eens te proberen en daarmee jezelf te overtuigen.

Bezorging is zeer goed.

Ik heb al eerder aangegeven dat de verpakking van de maaltijden wel iets klantvriendelijker kan.
Hete verpakking is soms moeilijk open te krijgen en ik weet dat hier een oplossing voor is.

Onze ervaring is heel goed, prima maaltijden veel variatie

veel variatie in de maaltijden

nog niet ontdekt, ga zo door

J.J. v.d. Bergh

Maaltijdservice.nl heb ik nu al een aantal weken om de maaltijden voor mij te verzorgen. Koken is niet mijn ding en ga al snel over tot een boterham. Lekkere maaltijden en voldoende mits je het... Maaltijdservice.nl heb ik nu al een aantal weken om de maaltijden voor mij te verzorgen. Koken is niet mijn ding en ga al snel over tot een boterham. Lekkere maaltijden en voldoende mits je het ontbijt en lunch ook gewoon nuttig. De bezorging door Post NL vind ik ook correct uitgevoerd worden. Ik kan alleen maar zeggen GEWELDIG!

Het zijn alleen mar sterke punten.

Nee vooralsnog niet.

Prima service, telefonisch makkelijk bereikbaar, smakelijke maaltijden

Nooit geen problemen met levering, vriendelijk aan telefoon bij vragen, veel keuze in maaltijden,
Maaltijden zien er smakelijk uit

Nee, zeer tevreden over geleverde service en produkten

Ank.meinders@kpnplanet.nl

de Vos

Het eten is van zeer goede kwaliteit en grote variatie. Bezorging was een paar keer een probleem maar werd altijd keurig opgelost. Nu is de bezorging uitstekend. Alleen jammer dat de laatste keer... Het eten is van zeer goede kwaliteit en grote variatie. Bezorging was een paar keer een probleem maar werd altijd keurig opgelost. Nu is de bezorging uitstekend. Alleen jammer dat de laatste keer zonder overleg maaltijden er niet bij zaten en geruild waren.

Kwaliteit eten en presentatie maaltijd

Overleg met klant bij problemen levering

Hans Smits

Goede, duidelijke en klantvriendelijke Klantenservice. Heerlijk eten. Vanaf dag 1 erg te spreken over het concept.

Diversiteit. Klantgerichtheid.

?

Mijn ervaringen met Maaltijdservice.nl zijn goed tot uitstekend. Vooral de koelverse verpakkingen zijn top. Geen gedoe met invriezen, maar bewaren (tot 4 a 5 weken) in de koelkast.

1/ Top-maaltijden 2/ Adequate en stipte levering in koelbox door PostNL. (Chauffeur van PostNL opent de verzegelde koelbox en je ontvangt je bestelling in een doos van Maaltijdservice. Binnen... 1/ Top-maaltijden 2/ Adequate en stipte levering in koelbox door PostNL. (Chauffeur van PostNL opent de verzegelde koelbox en je ontvangt je bestelling in een doos van Maaltijdservice. Binnen uitpakken en de maaltijd in de koelkast plaatsen)
3/ Vriendelijk personeel bij Klantenservice
4/ Prijs- kwaliteit verhouding is Top

Vraag: heeft de doos nog een functie bv voor hergebruik bij Maaltijdservice...? Lijkt mij dat ouderen niets kunnen met deze verpakking...

Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Makkelijk te bestellen en goede levering.