H.G. Franzen

ziet er smakelijk uit en na een paar dagen wist ik hoe ik er mee moest omgaan. ik schik nu alles op een bord.

Jos den Boer

Erg positief heerlijk natriumarm is echt smaakvol

Smaakvol en bezorging op alledagenmogelijk

Ik heb moeite met het lezen van de bereidingstijd de letters zijn erg klein.

M.G.Th. Lommerse

De maaltijden zijn prima, alleen is het teveel voor mij alleen.
deel het dus en eet twee maal achterelkaar hetzelfde.
ik vind dat geen punt.

gewoon lekker

ook kleinere maaltijden aanbieden

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw Lommerse,
Bedankt voor uw feedback en wat fijn dat u geniet van de maaltijden.
Beste mevrouw Lommerse,
Bedankt voor uw feedback en wat fijn dat u geniet van de maaltijden.
Ik kan me voorstellen dat de normale porties wat te groot zijn. Daarom hebben we inderdaad een aantal kleinere maaltijden van 350 gram. Deze vindt u op de website met het label 'kleine eter' of in de catalogus op pagina 11.
Mocht u de kleine maaltijden niet kunnen vinden, laat het ons gerust weten. Dan helpen we u verder.
^Manon

Fien Van der Werf

Heelgoed

Goede uitleg en het boekje
Heel mooi en alles erg lekker

Dat ze op letten met in
Pakken er gaat wel eens wat mis
Bakje vla stuk of zo

Winfried Kuipers

Wisselend. De sucadelapjes waren voor tweederde harde pees, niet eetbaar.

Ze bellen als iets van de bestelling niet leverbaar is.

J Verhulst

Mijn vader is natrium beperkt, maaltijdservice heeft een goed aanbod in natrium beperkte maaltijden en soepjes. Hij is tevreden. De maaltijden worden netjes en gekoeld geleverd.

Bijna elke dag kun je bestellen en worden de andere dag al bezorgd door PostNL.

Jolanda Betten

Maaltijden zijn van goede kwaliteit

de zoutarme maaltijden ook in kleine porties. Mijn moeder van 86 eet niet zoveel.
En het minimaal te besteden bedrag is te hoog. Mijn moeder eet geen 5 porties van dit formaat. Dan maar wat meer verzendkosten betalen.

peter bolle

Prima, lekkere maaltijden

snel klaar

Wilma van Meurs

Heel goed

De grote variatie incl. Brood en zuivel.

Iets latere bezorgtijden, b.v. Vanaf 9.00 uur.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste mevrouw Van Meurs,
Beste mevrouw Van Meurs,
Bedankt voor uw positieve beoordeling en heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Het is eventueel mogelijk om te kiezen voor 'bezorging op maat'. Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bezorging tussen 9.00 en 11.00 uur of 10.00 en 12.00 uur. Wellicht dat dit voor u een uitkomst kan zijn.
^Manon

Joop en Toos Hiele te Terneuzen

Heel erg goed, kunnen wij beslist aanbevelen.

Service fantastische medewerkers en prima kwaliteit. Doen alles als er door onze fout verkeerd gaat.