Jeannette Kaleta

Positief

Vlees is altijd gaar smaak is goed de kip niet smaakt niet

Spinazie broccoli wortelen smaken niet aardappels ook niet

Anneke van de Polder

Matig

Stamppot hoeveel heid erg weinig

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste klant,
Bedankt voor uw recensie, fijn dat u ons zou aanbevelen. Ik zie dat u een van onze maaltijden voor de Kleine Eter heeft besteld, de andijviestamppot met spekjes en slavink. Deze is 350 gram, dus een stukje kleiner dan onze standaardportie van 500-540 gram.
Als u contact met ons opneemt, zorgen wij dat u de volgende keer gratis een stamppot van 500-540 gram krijgt, een goede portie!
Graag horen we van u terug.
^Seran

Mannes

Ik had deze week al bekend gemaakt,maar goed
Super

Dikke 10

Willem Nijboer

Gewoon een mooie uitgebalanceerde en prijs kwaliteit maaltijd

Ada Roessen

Maaltijd voor kleine eters

georg posthuma

Uitstekent

Sjanny Winters-caeijers

Het eten is goed maar, de andere keer niet alles volgens de bestelling gehad. En nu helemaal niets

De bestelling moet wel komen. Als je besteld

Rodekool kan beter maar het vlees is goed als het op tijd komt. Zou ik het aanbevelen.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste klant,
Bedankt voor uw recensie en onze communicatie hierover. Gelukkig zijn we samen erachter gekomen dat de bestelling niet was gekomen, doordat de betaling nog niet was afgerond. Fijn dat u blijft bestellen, wij gaan ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt inclusief een betere rodekool ;)
^Seran

Cees Esselbrugge

(Bewerkt)

De rundervink was niet zo goed spek eromheen was taai