Yvonne Bode

Super goed

Lange houdbaarheid van de maaltijden
Goed eten , snelle en betrouwbare levering.

Graag wat meer gerechten met gewoon gekookte aardappelen ipv puree en wat meer nassie of bamie gerechten meer keuze daar in 😀

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw recensie en wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze maaltijden en service. We horen het natuurlijk graag als u bepaalde maaltijden mist bij ons. Wellicht dat ik u op dit moment al goed nieuws kan geven. We hebben namelijk een nieuw concept: Mix & Match. Daarbij kunt u zelf een maaltijd samenstellen, zoals een portie gekookte aardappelen, een stukje vlees en een portie groente. Ook kunt u dan bijvoorbeeld kiezen voor een portie nasi of bami. We zijn erg benieuwd of dit voor u een uitkomst is en wat u van dit nieuwe concept vindt.
^M

Marinus Jeroense

Tijdige levering en aan mijn verwachtingen voldaan

Ron Groothuis

Klantvriendelijk en altijd wel een oplossing te vinden

Willem Van Duinen

Goed keurig en netjes

vers, smaakvol en variatie

de website iets makkelijker

Mevrouw Ine van den Elzen

Over het algemeen positief.

Contact wordt door jullie opgenomen als m'n moeder de deur niet opent. Maaltijden zijn gevarieerd en smaakvol.

Ik kreeg te horen dat jullie s middags nog een x terug zouden komen bij m'n moeder omdat ze er 's morgens niet was. Er is echter niemand geweest. Ik heb de bestelling daarna opnieuw gedaan EN... Ik kreeg te horen dat jullie s middags nog een x terug zouden komen bij m'n moeder omdat ze er 's morgens niet was. Er is echter niemand geweest. Ik heb de bestelling daarna opnieuw gedaan EN opnieuw betaaĺd. Ik had gerekend op een belofte van jullie. Maaltijdservice zou zeker nu de belofte niet is nagekomen het bedrag kunnen terugstorten.

B. Hiemstra

Heel goed hoor

zeer goed een 10

al tijd goed op tijd

J. Terwijn

goede kwaliteit van de produkten

Halal maaltijden zijn wenselijk

Meneer Albert Van Zomeren

Smakelijk eten

M Muilwijk

Snelle bezorging

andre van ras

Heerlijk,de maaltijden bevalt me.