W.J.P.M. Spierings

Gezien mijn werkervaring een professionele site die zeker invult wat de consument zoekt.

Duidelijke omschrijving van producten/maaltijden wat de eindgebruiker op zijn bord krijgt.

Zal voor mij de toekomst leren. Ben nooit negatief en wie weet kunnen wij elkaar wijsheid toe steken.

henny HERBEN

Ik ben tevreden

assortiment is ruim

misschien een link maken met de vorige bestelling zodat ik deze kan gebruiken bij de nieuw te maken bestelling

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Henny, opnieuw bestellen op basis van een vorige bestellingen kan vanuit uw persoonlijke account, onder het kopje "Mijn bestellingen" of bezoek het webadres... Beste Henny, opnieuw bestellen op basis van een vorige bestellingen kan vanuit uw persoonlijke account, onder het kopje "Mijn bestellingen" of bezoek het webadres https://www.maaltijdservice.nl/sales/order/history/. Dank voor uw reactie en vertrouwen in Maaltijdservice.nl !

Adrie Oele

Bestelling was snel binnen volgens afspraak

We hadden 24 kwarkjes bestellen ze hadden allemaal dezelfde verval die na 4 dagen van bestelling al weer weg moest. Heel jammer want je kan niet 24 stuks toetje in 4 dagen tijd opeten. Als het met... We hadden 24 kwarkjes bestellen ze hadden allemaal dezelfde verval die na 4 dagen van bestelling al weer weg moest. Heel jammer want je kan niet 24 stuks toetje in 4 dagen tijd opeten. Als het met ons was overlegd voor bezorging was anders geweest

Dhr. / Mevr. Conemans

G oed

Sent de Ruijg

De eerste ging wel, heb de tweede nog niet geprobeerd!

weet het nog niet

weet niet

Truus Oldehanhof

Is lekker eten

Lies Logister

lekkere maaltijden

Annemiek Gerritsen

Eten redelijk

De boerenkool met speklap. Was erg lekker

De Limburgse stoofpot met spruiten niet te eten. Vlees erg hard en droog. Spruiten vies

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw recensie. Dank ook voor uw verbeterpunt, dit hebben wij direct doorgegeven aan onze koks zodat zij hieraan kunnen werken. Kunt u contact met ons opnemen zodat wij u kunnen vergoeden voor de maaltijd die niet bevallen was?
^S

Perry Patel

Prima voor mij aangepaste dieet

veel keuze voor speciale dieeten

Meer groene groenten bij maaltijden en als bijgerechten

Mevrouw A.M.C. Braspenning

Als er per ongeluk iets mis gegaan is, zijn ze erg behulpzaam en attent