Lia Tooi

Tot nu toe wel goed.

Langere bewaartijd, en kleinere porties.

Meer echt Hollandse pot, oer Hollands?

Beste mevrouw Tooi,
Beste mevrouw Tooi,
Bedankt voor uw feedback en fijn om te horen dat de maaltijden u tot nu toe goed hebben gesmaakt. Uiteraard staan we ook altijd open voor nieuwe ideeën. Welke Hollandse maaltijden zou u nog graag op het menu zien? Dan kunnen we met deze inspiratie aan de slag.
^Manon

Jeannette van der Linden

Heel erg goed.

goede smaak goede porties.

Voor mijzelf is het perfect

J Jansingh

Goede maaltijden

Folie is vaak zeer moeilijk te verwijderen

Beste J. Jansingh,
Beste J. Jansingh,
Bedankt voor uw recensie en complimenten! U heeft helemaal gelijk wat betreft de folie. Dit signaal hebben we opgevangen en we zijn druk bezig om dit te herstellen. Zeer spoedig zal dit weer helemaal in orde zijn.
^Seran

E. Posthuma

persoonlijk kontakt, redelijk veel zoutarme varianten

de catalogus is veel te ingewikkeld om alles steeds weer achterin terug te lezen, en bovendien moeilijk leesbaar. En zoutarme producten zijn er, ondanks alles, nog steeds te weinig, en daardoor is... de catalogus is veel te ingewikkeld om alles steeds weer achterin terug te lezen, en bovendien moeilijk leesbaar. En zoutarme producten zijn er, ondanks alles, nog steeds te weinig, en daardoor is er te weinig keus (voor een paar maanden nb). Zo is stamppot lekker, maar behoorlijk - en m.i. tè - zout, en zal ik het helaas niet meer bestellen.
En 540 of 490 gram is te veel voor 1 persoon (tenzij je heel veel eet) en te weinig voor 2.
"Tafeltje dekje" is grotendeels verdwenen, maar de doelgroep niet, en die eet vaker zoutarm en ook nog minder.

Beste mevrouw Posthuma,
Beste mevrouw Posthuma,
Hartelijk dank voor uw recensie en complimenten! Met zo'n groot assortiment is het inderdaad zoeken naar een goede indeling in onze catalogus. Mocht u graag de prijzen naast onze maaltijden willen zien, hebben we ook grote bestelformulieren die we u kunnen toesturen.
We zetten ons natuurlijk in voor mensen met allerlei dieetwensen. Gedurende het jaar hebben wij in totaal 63 verschillende zoutarme maaltijden en 10 zoutarme soepen, waardoor wij al veruit de grootste aanbieder zijn in zoutarm. Maar we blijven altijd op zoek naar meer variatie en smaak, ook in kleinere zoutarme maaltijden.
Bedankt nogmaals, we blijven ons best doen voor u!
^Seran

Pierre Rietjens

Werkt goed en op tijd.

zou het niet weten.

trudy louman

Prima!

het eten is prima

de gids vind ik een niet zo ik heb liever de prijzen er achter

Beste mevrouw Louman,
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat de maaltijden u goed smaken en dat u ons zou aanbevelen.
Goed dat u ook verbeterpunten aangeeft. In de catalogus zijn de...
Beste mevrouw Louman,
Goed dat u ook verbeterpunten aangeeft. In de catalogus zijn de prijzen te vinden in de voedingswijzer achterin. We hebben hiervoor gekozen om de pagina's met de maaltijden zelf overzichtelijk te houden.
Uiteraard staan we altijd open voor feedback en gaan we bij het maken van de nieuwe catalogus nog een keer kritisch kijken naar de indeling.
Mocht u ooit vragen hebben over prijzen of over andere zaken, neem gerust contact met ons op.
^Manon

Ronald van Arkel

euze en levering

Meer keuzes voor kleine ëteŕ.

Jannie Fuldauer

Uitermate goed