Heel goed
Wanneer je opbelt als er iets niet klopt wordt het heel netjes opgelost geld terug gestort en bij de volgende bestelling een cadeautje
aparte bakjes per maaltijd voor vlees groente en aardappelen en levertijd
beter op levertijd letten door post nl
Alles
slechte verbinding betreft het wachtwoord
Beste Henny Boudewijns,
Bedankt voor uw feedback, jammer dat het niet volledig naar wens was. Ging het alleen niet goed met het wachtwoord instellen? Hier kunnen wij eventueel direct mee helpen...
de enorme keuze
sommige producten zijn niet helemaal op smaak, maar dat is natuurlijk voor iedereen verschillend
Goede website, prima bezorging en makkelijk te benaderen.
Ik vond een paar maaltijden toch een beetje smaken als reguliere voorverpakte maaltijden welke je bij de supermarkten koopt. Ik had verwacht dat ze naar meer zelfbereide maaltijden zouden smaken.
Beste Hans,
Bedankt voor uw recensie. Wij staan natuurlijk open voor verbetering, kunt u ons laten weten welke maaltijden minder naar uw smaak waren? Dan kunnen wij kijken of we dat kunnen...
Alles , zoveel soorten i
Niet opeens maaltijden weghalen
Goede maaltijden
De soepen en desserts kunnen beter,er zat weinig smaak aan vooral de soepen
Beste meneer Van Dee,
Bedankt voor uw bericht! Wat jammer dat de soepen niet helemaal naar wens waren. Kunt u aangeven welke dat precies waren? Dan kunnen wij daarmee aan de slag! ^SG
Alles is heerlijk eten. Alleen de rostie 's met broccoli niet.
De rosti's waren wat slap. 2e keer de rostie in de airfryer gedaan werden ook niet knapperig.
Misschien de rosties vervangen door puree of aardappelen
goede maaltyden en service
mag wel mee r jus bij!