Wim Peters

Heel goed

Wanneer je opbelt als er iets niet klopt wordt het heel netjes opgelost geld terug gestort en bij de volgende bestelling een cadeautje

Riet Hamels

aparte bakjes per maaltijd voor vlees groente en aardappelen en levertijd

beter op levertijd letten door post nl

Wilma Melaard-Knotters

Geweldig! Snel antwoord van klantenservice en ontzettend lekker eten! TOP

Alles

Henny Boudewijns

Matig

slechte verbinding betreft het wachtwoord

Beste Henny Boudewijns,
Beste Henny Boudewijns,
Bedankt voor uw feedback, jammer dat het niet volledig naar wens was. Ging het alleen niet goed met het wachtwoord instellen? Hier kunnen wij eventueel direct mee helpen als u contact opneemt met de klantenservice. Graag horen we van u! ^SG

kees slegt

Keurig en op tijd leveren.
Alleen via post.nl gaat het wel eens mis met de verpakking! Na verschillende aanbieders geprobeerd te hebben is mijn keuze op maaltijdenservice gevallen.
Keurig en op tijd leveren.
Alleen via post.nl gaat het wel eens mis met de verpakking!
Erg attent vond ik de verrassing van een doosje chocolade en de andere keer een speculaaspop.

de enorme keuze

sommige producten zijn niet helemaal op smaak, maar dat is natuurlijk voor iedereen verschillend

Hans

Ik vond de wijze waarop je kunt bestellen en hoe de bezorging is gegaan super goed. Ik vond een aantal maaltijden welke ik had besteld minder. Het zag er goed uit, maar had er meer van verwacht qua... Ik vond de wijze waarop je kunt bestellen en hoe de bezorging is gegaan super goed. Ik vond een aantal maaltijden welke ik had besteld minder. Het zag er goed uit, maar had er meer van verwacht qua smaak. Maar smaken verschillen dus het kan aan mij liggen

Goede website, prima bezorging en makkelijk te benaderen.

Ik vond een paar maaltijden toch een beetje smaken als reguliere voorverpakte maaltijden welke je bij de supermarkten koopt. Ik had verwacht dat ze naar meer zelfbereide maaltijden zouden smaken.

Beste Hans,
Beste Hans,
Bedankt voor uw recensie. Wij staan natuurlijk open voor verbetering, kunt u ons laten weten welke maaltijden minder naar uw smaak waren? Dan kunnen wij kijken of we dat kunnen verbeteren. We horen graag van u! ^SG

Wilma Melaard-Knotters

Geweldig

Alles , zoveel soorten i

Niet opeens maaltijden weghalen

John van Dee

Goede maaltijden

De soepen en desserts kunnen beter,er zat weinig smaak aan vooral de soepen

Beste meneer Van Dee,
Bedankt voor uw bericht! Wat jammer dat de soepen niet helemaal naar wens waren. Kunt u aangeven welke dat precies waren? Dan kunnen wij daarmee aan de slag! ^SG

Jurina

Geweldig

Alles is heerlijk eten. Alleen de rostie 's met broccoli niet.
De rosti's waren wat slap. 2e keer de rostie in de airfryer gedaan werden ook niet knapperig.

Misschien de rosties vervangen door puree of aardappelen

j windt

goede maaltyden en service