Snelle service, fijn dat de dubbelcheck zoals gevraagd is uitgevoerd. Nog meer mogelijkheden voor custom vormen zou fijn zijn, maar wellicht productietechnisch lastig.
Willem van der Schoor
Fantastische mat besteld en is snel en goed geleverd. Vakkundig op maat gesneden. De prijs us precies goed, concurerend. Zeer aanbevolen.
Mary van der Bijl van Bolderick
Prima ervaring!
Peter Bonnier
Prima dienstverlening
Fare
Online een Coral Duo 9730 met ondermat en plakstrip op maat besteld. Kwaliteit zoals op de website beschreven (erg goed dus). Erg tevreden over het gemak waarmee de bestelling kan worden gedaan (op...Online een Coral Duo 9730 met ondermat en plakstrip op maat besteld. Kwaliteit zoals op de website beschreven (erg goed dus). Erg tevreden over het gemak waarmee de bestelling kan worden gedaan (op smartphone). De levering was binnen een paar werkdagen en erg goed verpakt. Zeker aan te raden!
Henk de Wit
Goede telefonische hulp toen ik er met de site niet uitkwam. Perfect op maat geleverd en binnen de afgesproken.
Rinus
Product was niet direct leverbaar maar daarover werd correct geïnformeerd. De levering erna kwam overeen met de info.
Ingrid ten Barge
Prettig en duidelijk hoe je kan bestellen. En dan ook nog alle gewenste maten
O Basdew
Levertijd werd niet gehaald. Helaas moest ik daar zelf achteraan