HW van Dijk

Geleverd zoals verwacht

Judith

Netjes dat gemeld werd dat de mat later zou komen.

Johan Stange

Maatwerkmat prima op maat gemaakt en op tijd geleverd

Anouk Vd k

Goede site, goede service.

G. Bas

Zeer positief. Er zijn zonder enige probleem drie stalen opgestuurd. Dit maakte een zeer professionele indruk.
De mat vinden we iets aan de dunne kant (dunner dan de oude mat). Even afwachten wat dit betekent voor de levensduur.

R van Kuik

Mat was netjes op maat geleverd

Heleen

Super snel geleverd. Mat precies in de juiste maten, zelfs ‘scheve’ maten!

Leon Bekkers

Goede en snelle levering van goede mat op maat

Betty Stam

Bestelprocedure / bezorging etc. prima verlopen. Ik heb een Forbo deurmat gekocht. Nu de mat op de plaats ligt, hebben de randen de neiging om wat omhoog te gaan staan. Ik vind dat erg jammer voor... Bestelprocedure / bezorging etc. prima verlopen. Ik heb een Forbo deurmat gekocht. Nu de mat op de plaats ligt, hebben de randen de neiging om wat omhoog te gaan staan. Ik vind dat erg jammer voor zo'n kwaliteitsproduct van die prijs.

Reactie Maatwerkmat.nl:

Beste mevrouw Stam,
Beste mevrouw Stam,
Dank voor uw reactie. De mat wordt van een grote rol gesneden. Dit kan ervoor zorgen dat de randen in het begin omhoog staan. Dit past zich vanzelf aan de situatie aan. Mocht dit na verloop van tijd niet het geval zijn, neemt u dan contact met ons op? Dan zoeken we naar een gewenste oplossing.
Het team van Maatwerkmat.nl

Sharon

Zeer tevreden. Super snelle levering met een op maat gemaakte mat. Kwaliteit van de mat is erg mooi en zeer goed. Uiteraard is de mat nog nieuw en kunnen we de duurzaamheid nog niet beoordelen, maar... Zeer tevreden. Super snelle levering met een op maat gemaakte mat. Kwaliteit van de mat is erg mooi en zeer goed. Uiteraard is de mat nog nieuw en kunnen we de duurzaamheid nog niet beoordelen, maar we vertrouwen volledig op de belofte van het bedrijf.