Product en prijs goed, levering erg laat t.o.v. eigen belofte.
G. van Haaften
Goed aanbod en goede site maar gebrekkige informatievoorziening. Bestellen ging vlot, maar betaalmethode aanvinken niet, dus bestellen moest met hulp van de (overigens aardige) medewerkers....Goed aanbod en goede site maar gebrekkige informatievoorziening. Bestellen ging vlot, maar betaalmethode aanvinken niet, dus bestellen moest met hulp van de (overigens aardige) medewerkers. Ook betalen was lastig maar ging uiteindelijk wel. Vervelend was het dat er geen informatie kwam wat en wanneer er iets verzonden werd. Ook kwam het niet in één zending en was er vergeten een tweede bestelde mat mee te sturen, waardoor 4 matten in 3 bestellingen aankwamen. Dat alles is jammer omdat ik denk dat er een goede markt voor dit bedrijf is. Betere matten zijn vaak onbekend en lastig te krijgen. Omdat de matten (het materiaal) relatief duur is verwacht je wel meer informatie tijdens de order. En dat alles in één keer verzonden wordt.
karlijne geudens
Snelle levering, product zoals beschreven en helemaal op maat!
Diana De La haye
Goede levering niks op aan te merken
Nicole van Houten
Snel en proffesioneel
Evi Ulens
Ze waren later met de levering dan eerst aangegeven maar ze hebben me hiervoor tijdig en correct opgebeld en geinformeerd. Ik was wel wat teleurgesteld in het kleur ‘grijs’ want er zit voor mij te...Ze waren later met de levering dan eerst aangegeven maar ze hebben me hiervoor tijdig en correct opgebeld en geinformeerd. Ik was wel wat teleurgesteld in het kleur ‘grijs’ want er zit voor mij te veel ‘rode schijn’ in waardoor het niet past met mijn vloer wat heel spijtig is... mss de mogelijkheid geven aan mensen om een klein staaltje te kunnen ontvangen ?
anoniem
Mat wel goed ,maar verkeerde kleur gestuurd.
Marijke
Levertijd bleek 3 weken ipv 3 dagen. Ik snap dat het druk is, maar beloof dit dan ook niet. Daarnaast moest ik er zelf achteraan zitten door mailen en bellen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan,...Levertijd bleek 3 weken ipv 3 dagen. Ik snap dat het druk is, maar beloof dit dan ook niet. Daarnaast moest ik er zelf achteraan zitten door mailen en bellen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, maar zou prettiger zijn als vanuit bedrijf een bericht komt dat het langer duurt.