Prettige ervaring met dit bedrijf. Goede service en er wordt met de klant meegedacht.
Goed. De stalen werden snel opgestuurd. De levering was snel. Het bedrijf belde ook voor een optie. Snelle reactie op mail!
Simone
Snelle levering, goede prijs
Bertine
Overzichtelijke site en keuzes, ik heb de bestelling correct en vlot ontvangen. Blij met de mat en ondervloer. Verbeterpunten: - afmeting gewenste mat vast te leggen zodat je bij een...Overzichtelijke site en keuzes, ik heb de bestelling correct en vlot ontvangen. Blij met de mat en ondervloer. Verbeterpunten: - afmeting gewenste mat vast te leggen zodat je bij een andere keuze niet nogmaals de afmetingen hoeft in te voeren. - afmetingen invullen ging sowieso wat lastig, ik denk dat dit te naken heeft met de compatibiliteit van de site met de iPad - zichtbare maatlijn op achterzijde mat. Dit helpt bij het verder op maat snijden van de mat.
Goede kwaliteit mat voor op kantoor.
Aynur
Perfect op maat geleverde mat!
M.C.Maas
Was prima. Snelle levering. En vraag om informatie met aandacht beantwoord
Tom
Gratis een voorbeeld thuisgestuurd gekregen, waardoor we de kleuren ook in ‘het echt’ konden zien. Daarna besteld en snel geleverd, top!